Lifestyle

IDEI DE RELAXARE PENTRU WEEKEND

E sâmbătă seara, și după ce am lenevit jumătate din zi, iar cealaltă jumătate am petrecut-o căscând ochii prin magazine, am zis să mă ocup puțin și de pasiunea asta a mea cu blogging-ul.

Apropo de titlul articolului, să știți că blogging-ul pentru mine e tot o formă de relaxare. Îmi ocup mintea cu altceva, evadez un pic din cotidian…

GÂNDURI DE WEEKEND

Cred că rutina e unul dintre cei mai mari dușmani ai psihicului. Automatismele ajung să ne robotizeze mintea, și să acționăm în consecință. De cele mai multe ori, ajungem să facem lucurile pentru că TREBUIE, nu pentru că NE DORIM.

Nu spun că e neaparat un lucru rău, pentru că viața e un lung șir de compromisuri, ideea e să nu te compromiți TU.

Hai că nu știu cum se întâmplă, dar îmi cam place să filosofez. Ideea era să vă dau câteva idei de relaxare, sau mai bine zis, de moduri în care să vă reîncărcați bateriile pentru săpămâna ce urmează.

FACEȚI TOT CEEA CE V-AȚI DORIT SĂ FACEȚI ÎN TIMPUL SĂPTĂMÂNII DAR NU AȚI PUTUT

Și nu mă refer la curățenie :). Apropo de asta, eu încerc să-mi eliberez pe cât de mult sfârșitul săptămânii, și mă ocup de activitățile casnice joi sau vineri. Exceptând spălatul rufelor. La noi în casă se spală la maxim două zile. Sunt obsedată, știu…

CITIȚI

Încercați să renunțați puțin la laptop, telefon sau tabletă. Pe lângă faptul că vă stimulează imaginația, cititul vă dezvoltă și vocabularul. Tehnologia a dezvoltat limbajul de lemn, și nu e tocmai ok. Ne camuflăm sub aparența unui introvertit, când de fapt nu știm să ne exprimăm. Deci, citiți, citiți, citiți. E hrană pentru suflet.

ODIHNIȚI-VĂ FIZIC ȘI PSIHIC

Mie îmi place să dorm. Urăsc să mă trezesc dimineața. Așa că în weekend îmi permit luxul să mă apuce prânzul în vârful patului. Acum cât încă mai pot. Când oi avea copii probabil că somnul va fi doar o amintire frumoasă (așa am auzit).

AVEȚI GRIJĂ DE VOI

Sâmbăta și duminica am program ritualic. Toate măștile să apeleze la mine. Ce poate fi mai frumos ca o mască pe față, o carte bună, și un ceai aromat? Stați că vă răspund tot eu, O BAIE FIERBINTE…

Ador băile lungi, gelurile de duș cu arome gurmande, lumânărele parfumate, aș sta efectiv toată ziua în cadă. De ceva timp cumpăr geluri de duș doar din DM

Pe lângă faptul că sunt foarte ieftine, miros foarte bine, și persistă mirosul pe piele. Așa că vă recomand să le încercați. Cel cu BUTTERMILK & LEMON, e o budincă în toată regula.

PETRECEȚI TIMP CU CEI DRAGI

Ultimul sfat, dar nu cel din urmă. Petreceți timp cu cei dragi sufletului vostru. Nu îi neglijați, pentru că viața e prea scurtă, iar timpul ireversibil.

Iar pentru că mâine e Dragobetele, Sărbătoarea Iubirii, vă urez să vă sărbătoriți iubirea în fiecare zi.

Vă mulțumesc pentru vizită!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *