Beauty

SKINCARE ALERT

E ultima zi din februarie, ultima

Mie nu-mi vine să cred cum zboară timpul ăsta. Nici nu apuci să te dezmeticești, că lunile trec haotic de repede. V-am spus că încep să îmbătrânesc, și să apreciez fiecare clipă.

Ei, și tocmai din acest motiv am început să conștientizez că o rutină corectă a îngrijirii pielii nu va lăsa timpul să lase urme pe pielea mea.

DOUĂ PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A TENULUI IEFTINE ȘI BUNE

După cum deja ați văzut, este vorba despre GELUL ANTIACNEE CU EXTRACT DE BUSUOIC DE LA COSMETIC PLANT, și CREMA ANTIRID DE ZI GEROVITAL DIN GAMA H3 HYALURON C.

GEL ANTIACNEE CU EXTRACT DE BUSUIOC COSMETIC PLANT

Este recomandat persoanelor cu tenul acneic, cu acțiune antimicrobiană, acționând asupa bacteriilor care cauzează coșurile și punctele negre. În plus, are proprietăți antiinflamatorii, grăbind vindecarea urmelor de acnee și este un excelent antiseptic. Promite să controleze producția de sebum și lasă tenul curat, și matifiat.

Intră foarte repede în piele, și ce îmi place foarte mult este efectul răcoritor. Cicatrizează, și vindecă locurile afectate de acnee.

Dacă aveți nevoie de acest tip de produs, eu vi-l recomand cu încredere. Il găsiți aici.

Cremă antirid de zi Gerovital Hyaluron C

Cred că am început să folosesc creme antirid anul trecut, când ridurile mele de expresie din zona frunții au început să-și facă simțită prezența, și zău că n-aș vrea ca pe la 40 de ani să arăt ca un Shar Pei (deși îmi plac așa de mult).

Am luat microbul cremelor de la mama, pe care o admir foarte mult, pentru că are o disciplină în ceea ce privește îngrijirea tenului. Tot ea mi-a făcut cadou crema cu pricina.

Vă aștept pe instagram unde am dat startul unei secțiuni ”PRODUSUL LUNII”

Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomalNiacinamida și Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante.

Acidul Hialuronic pur are efecte de hidratatare intensă, contribuind la refacerea rezervelor de apă ale pielii şi la diminuarea pierderilor transepidermale de apă. 
Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund prin bariera de protecție a pielii și asigură o hidratare în interiorul dermului. 
Vitamina C și Niacinamida stimulează producerea de colagen, pielea devenind mai fermă și mai tânără.
Vitamina E combate factorii cu acţiune nocivă asupra pielii, neutralizează radicalii liberi şi asigură o regenerare rapidă a pielii.

Știu că este o cremă de zi, însă îmi place mai mult să o folosesc seara. Dimineață tenul este foarte luminos, hidratat, și ferm.

Aruncați un ochi aici, pentru că găsiți o grămadă de produse faine, ieftine, și cel mai important, ROMÂNEȘTI.

ine este 1 Martie, și vă doresc să vă păstrați primăvara în suflet mereu!

Please follow and like me:

2 thoughts on “SKINCARE ALERT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *