Lifestyle

DESPRE SOLARIS, NUMAI DE BINE

Și pe bune că așa e. Am numai lucruri bune de spus despre brandul ăsta.

Au o gamă variată de produse foarte foarte mișto. De la biscuiți, cereale, condimente, la uleiuri esențiale.

Sunt sigură că ați auzit de ei, și că ați încercat măcar un produs. Dacă nu, vă recomand să o faceți. Toate produsele sunt super accesibile, și le găsiți în supermarketuri, în magazine naturiste, și SIGUR în Bebe Tei. Eu de acolo le achiziționez.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre ULEIUL LOR DE COCOS.

ULEI DE COCOS PRESAT LA RECE

L-am utilizat în scop cosmetic. Din câte știu se poate utiliza și în scop alimentar. Eu mi-am făcut măști pentru păr, și pentru față.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Conform site-ului oficial solaris, beneficiile uleiului de nucă de cocos includ îngrijirea părului, a pielii, înlăturarea stresului, reducerea nivelului de colesterol.

MODURI ÎN CARE ÎL PUTEȚI UTILIZA

Îngrijirea părului: uleiul de nucă de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru îngrijirea părului. El ajută la creșterea sănătoasă a părului, conferindu-i strălucire. Este folosit ca ulei de îngrijire, și utilizat în producția diverselor balsamuri, creme, și șampoane. Uleiul de nucă de cocos este în mod normal aplicat local.

Îngrijirea pielii: uleiul de nucă de cocos este excelent pentru masaj. Acesta acționează ca o cremă hidratantă eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscată. Este o soluție sigură pentru a preveni uscarea și exfolierea pielii. Prin urmare, uleiul de cocos formează ingredientul de bază în diverse produse de îngrijire a corpului, cum ar fi săpunuri, loțiuni, creme.

Uleiul de cocos era folosit pe scară largă la produsele de patiserie, dulciuri, pop-corn, prăjituri raw vegan. Cel presat la rece este recomandat celor care țin o dieta raw deoarece este un produs 100% raw.

Înlăturarea stresului: uleiul de nucă de cocos este foarte liniștitor și prin urmare, ajută la eliminarea stresului. Aplicarea acestuia sub formă de masaj ajută la eliminarea oboselii. Motivul este, din nou, cantitatea mare de acizi grași saturați cu moleculă medie. Ei sunt convertiți imediat în energie și nu sunt stocați de organism ca grăsimi.

CUM ÎL FOLOSESC EU

Îl puteți întrebuința în ce scop vă este util. Ce vreau să vă subliniez, este că dacă îl folosiți pentru îngrijirea părului, să utilizați o cantitate mică doar pe lungime, și să clătiți din abundență. Dacă veți folosi o cantitate mare, riscați să îl scoateți foarte greu din păr.

În ceea ce privește îngrijirea tenului, îl aplicam pe întreaga față, îl lăsam să acționeze cam 20 minute, și clăteam bine, bine. Tenul rămânea foarte fin, și luminos. De asemenea, hidratează foarte bine. Eu am un ten gras, după cum vă spuneam în articolul trecut, dar nu am avut probleme în ceea ce privește stimularea excesului de sebum.

Îl găsiți online aici AICI si AICI .

Am pe listă uleiurile lor esențiale, pentru că am descoperit că îmi place maxim aromaterapia, iar pe site-ul lor am văzut că au o grămadă de arome interesante

Voi folosiți produse Solaris?

DISCLAIMER : Pozele din acest articol nu îmi aparțin.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *