Beauty

KENZO JUNGLE L’ELEPHANT

“Nu există eleganţă fără parfum. Este accesoriul nevăzut, sublim şi de neuitat. Îţi anunţă sosirea şi îţi prelungeşte prezenţa după ce ai plecat.” COCO CHANEL

Și mare dreptate avea. E cea mai bună definiție a parfumului.

Parfumul se adresează direct unuia dintre cele mai importante simţuri, mirosul, dar implicaţiile acestuia merg cu certitudine dincolo de simplul act al detectării unei anumite miresme. Parfumul schimbă stări de spirit, schimbă percepții, trezește amintiri, și te învăluie în povestea lui.

Pe mine nu doar că m-a învăluit acest parfum în povestea lui, dar mi-a sucit mințile. Spun asta pentru că, acum câțiva ani l-am mirosit la mama. Nu mi-a plăcut deloc. Mi se părea atât de greoi și de nepurtabil încât chiar nu i-am acordat nici cea mai mică atenție.

În ideea asta, tind să cred că parfumurile sunt asemeni cărților.Le înțelegi, le urăști sau le iubești, în funcție de perioada vieții pe care o parcurgi.

Am redescoperit parfumul ăsta din pură întâmplare, iar de atunci efectiv mi se părea că nici un altul nu mi se potrivește la fel de bine. Ba chiar mi se pare că nu-l port eu pe el, ci el mă poartă pe mine.

Este foarte puternic, condimentat, si persistă întreaga zi fără să-și piardă deloc din intensitate.

Conform FRAGRANTICA  – KENZO JUNGLE L’ELEPHANT este un parfum oriental-condimentat de damă, fiind creat de Dominique Ropion, și  lansat în anul 1996.

STADIILE PARFUMULUI

Notele înalte, notele medii şi notele joase

Există trei stadii prin care trec parfumurile din momentul aplicării până în momentul în care dispar definitiv, stadii denumite: note înaltenote medii şi note joase.

Notele înalte ale parfumului sunt resimţite la puţin timp după aplicarea acestuia pe piele. Dar adevărata vrajă a parfumului se dezvăluie în notele sale medii, când personalitatea reală a acestuia devine dominantă. Se poate întâmpla ca prima reacţie la contactul cu un parfum, după aplicarea pe piele, să fie neplăcută, iar peste 20 de minute, când vă întâlniţi din nou cu parfumul, să constataţi că ceea ce vă părea neplăcut a devenit de-a dreptul magic.

Acum haideți să vedem sub ce note ni se dezvăluie acest parfum.

NOTE DE VÂRF: MANDARINA, CUIȘOARE, ȘI CHIMION.

NOTELE DE MIJLOC: CHIMION, MANGO, HELIOTROP, YLANG-YLANG, LEMN DULCE, GARDENIE, ȘI CARDAMON,

NOTELE DE BAZĂ: AMBRA, PACIULI, ȘI VANILIE.

Cel mai puternic se simte mandarina, vanilia, și lemnul dulce.

Cred cu tărie că nu este un parfum pentru fete foarte tinere. Transmite prea multă senzualitate, și te domină efectiv. V-am spus că mi-a luat mințile, încep sa bat câmpii…

Cu siguaranță este un parfum pentru sezonul rece, însă eu îl voi purta si vara fără probleme. Asta dacă nu fac vreo altă obsesie până atunci.

UNDE GĂSIM ACEST PARFUM?

În absolut toate parfumeriile : SEPHORA, DOUGLAS, MARRIONAUD, dar cel mai accesibil preț îl au cei de la NOTINO .

Momentan KENZO JUNGLE L’ELEPHANT este parfumul meu semnătură, și vă recomand să îl încercați măcar o dată. Să mai sucească și alte minți 🙂

Al vostru care este?

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *