Motivational

PROFAN ÎN MREJELE ONLINE-ULUI

Astăzi m-am gândit să vă scriu despre cum am ajuns să lansez acest blog, practic despre cum am devenit acest profan în online 🙂

Doamne, dacă ați ști câte frământări lăuntrice, și câte lupte s-au dat în mintea mea. Știți de ce? Pentru că m-am gândit mereu,dar mereu, ce vor spune ceilalți. Aproape niciodată nu m-am gândit la ce vreau eu de fapt.

Viața te ia în vârtejul ei, și te tot duce. Important este cum te lupți să domolești vârtejul ăsta. Știu, mă exprim poate prea metaforic, sunt o idealistă, dar ce vreau să subliniez, în esență, este faptul că încep să cred despre mine, că m-am maturizat.  Și am început să conștientizez treaba asta, în momentul în care am început să mă gândesc mai mult la mine, și mai puțin la ceilalți.

Am constatat că omul ca structură va fi mereu nemulțumit, de ceva, de cineva, iar eu nu mai caut să mulțumesc pe nimeni. E utopic să speri că se va schimba lumea, începe tu schimbarea pe care o aștepți de la lume.

Întotdeauna am căutat aprobări în oamenii de lângă mine. Și am constatat cu dezamăgire, că oricât ți-ai da silința, este foarte posibil să nu găsești deloc apreciere. Cu ocazia asta am înțeles că important este să te apreciezi TU. Dacă tu vei învața să te valorizezi, îi vei învăța implicit și pe ceilalti să facă asta.

Nu sunt o persoană echilibrată. Sunt chiar haotică. Mereu fac un pas înainte, doi înapoi (probabil și datorită zodiei). Dar de data asta, VREAU SĂ MERG DOAR ÎNAINTE, fară să dau explicații.

M-am frământat în legatură cu ce va spune X, ce părere va avea Y, că poate este prea superficial, dacă mă voi descurca, și câte și mai câte întrebări retorico-prostești mi-au invadat mintea mea de profan.

Urmăresc de mult, tot felul de oameni faini, și m-am gândit eu cu mine “ Băi dar mie chiar imi place treaba asta. Dacă alții pot, înseamnă că pot și eu!” Si așa a luat naștere siteul asta.

In viață ești deseori silit să faci compromisuri, și e ok să faci treaba asta, atâta timp cât NU TE COMPROMIȚI. Căutați să mențineți balanța echilibrată. Nu renunțați la voi, pentru nimic. Nu merită! Secolul ăsta al vitezei,și consumerismul exacerbat au învățat omul să folosească și să arunce.

Să știți că nu caut să-mi vărs frustrătile aici, dar poate mai există printre voi persoane exact ca mine, iar ideea acestui blog este fix aceea de a împărtăși din experiențele mele, poate  vă ajută în vreun fel. Și uite așa, încep sa ma justific din nou… Propria-mi natură mă învinge din nou.

În încheiere, vreau să vă mulțumesc pentru fiecare vizită, like, share, comentariu, și să vă spun că sper sa fim o comunitate de oameni mișto.

Cu drag,

Un profan în online

Please follow and like me:
fb-share-icon

2 thoughts on “PROFAN ÎN MREJELE ONLINE-ULUI

  1. Succes maxim ! Totdeauna vor exista întrebări…de ce , cum , tocmai acum…etc. Important este să duci la îndeplinire ceea ce îți dorești chiar dacă nu îi mulțumești pe toți. De ce toți?! Cel mai important OM ești tu și ceea ce realizezi tu. Îți doresc succes deplin și realizări pe măsura dorințelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *