Beauty

Eșarfă de lux FreyWille

Eșarfă de lux FreyWille – CADOU

E oricând o încântare să faci cumpărături de la Sabon, datorită ofertei de produse de îngrijire a pielii, arome de cameră, ape de toaletă, accesorii și cadouri elegant preambalate de o calitate ireproșabilă, dar în luna decembrie, odată cu achizițiile pentru sărbători, îți poți completa ținuta cu un accesoriu de lux, din mătase 100% veritabilă! 

Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi de la Sabonprodusele care te-au cucerit și seturi-cadou rafinate pentru cei dragi, în valoare de cel puțin 700 de lei, și vei primi în dar o eșarfă superbă marca Freywille, brand etalon al eleganței și bunului-gust!

Eșarfa din mătase 100% naturală omagiaza arta lui Vincent Van Gogh și va deveni cu siguranță un accesoriu emblematic al garderobei tale. Asorteaz-o la ținute elegante sau casual și neapărat la o piele catifelată și luminoasă, îngrijită și răsfățată cu produsele Sabon pe care le iubești!

Oferta se adresează exclusiv clienților fideli din clubul Royal Passport, dar dacă încă nu deții un card de fidelitate, poți deveni membru pe loc – pune cardul în coș odată cu produsele alese!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător. 

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale. 

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *