Beauty

BLACK FRIDAY LA NOTINO

BLACK FRIDAY este cel mai așteptat eveniment de cumpărături din an. Este absolut imposibil să nu ai ceva de pe wishlist de cumpărat și nu urmărești reducerile.

Apropo de reduceri, eu cumpăr întotdeauna la sigur. Mai exact, urmăresc întotdeauna produsele pe care mi le doresc, pe tot parcursul anului. Astfel, de BLACK FRIDAY, știu exact ce este redus cu adevărat și ce nu.

Anul acesta am urmărit câteva gadget-uri, cărți si bineînțeles cosmetice. Iar principalul meu “furnizor” de cosmetice este NOTINO. Mi se pare cel mai variat magazin online de cosmetice și parfumerie.

Iar de oferte benficiem mereu, cu fiecare ocazie, Sărbatoare sau chiar săptămânal.

De această dată, mi-am dorit True Match Nude Plumping Tinted Serum de la L’Oreal.

Știți că abordez un machiaj natural mereu, iar fondul de ten nu-mi este cel mai bun prieten. Astfel, ideea de Tinted Serum mi se pare fabuloasă pentru cei asemeni mie. Săptămâna aceasta îl găsiți mai avantajos cu 15%. De asemenea, transportul este gratuit.

Pentru ca MY NO MAKEUP MAKEUP să aibă și a touch of colour, am comandat Maybelline SuperStay Ink Crayon în nuanța Seek Adventure. Este foarte, foarte rezistent, iar nuanța perfect opacă de la prima aplicare.

Brandurile populare L’Oréal Paris, Maybelline, NYX, Essie, Garnier, MIXA vin cu seturi de Crăciun irezistibile. Cumpărați produse de la aceste branduri selectate de peste 200 RON și vă puteți alege 1 dintre numeroasele cadouri minunate.

Astfel de promoții sunt mereu la Notino, din aceste considerente îi prefer când vine vorba de achiziționarea cosmeticelor.

Cred că acum este momentul să începeți vânătoarea de cadouri pentru Crăciun. Economisiți si furați zâmbete de pe chipul celor dragi.

Black Friday vine cu livrare gratuită la orice. Cumpărați produse la prețuri accesibile în cadrul celui mai mare eveniment de cumpărături al anului.

Spor la cumpărături! Să-mi spuneți neapărat ce v-ați luat!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *