Beauty

Victoria’s Secret Favorites

Victoria’s Secret este fără doar și poate un brand tare interesant. Are acel je ne sais quoi.

Menționez că în prezentul articol fac referire doar la produsele cosmetice, nu la articolele vestimentare despre care nu opinez întrucât nu am cunoștință.

Ei bine, spray-urile pentru corp, parfumurile si loțiunile lor sunt slăbiciunea mea.

De-a lungul timpului am tot testat produsele Victoria’s Secret și mi-am putut desemna câteva favorite.

Ador loțiunile pentru corp datorită faptului că mi se par parfum sub forma unei loțiuni. Sunt extrem de parfumate, iar mie acest aspect îmi place teribil.

Efectiv, nu ai nevoie să aplici parfum după utilizarea unei astfel de loțiuni pentru că vei simți aroma și a doua zi dimineață. În eventualitatea în care o vei aplica seara, după duș.

Pure Seduction este una dintre preferatele mele. Aroma acesteia este un melanj de senzulitate și vulnerabilitate. Un parfum dulce picant.

Am avut si varianta spray pentru corp a aceleiași arome. Măi fetelor, este ceva de vis combinația pentru că spray-ul va intensifica parfumul loțiunii.

Victoria’s Secret Love Spell

Loțiunea de corp Victoria’s Secret Love Spell completează perfect parfumul din aceeași serie. Acordurile principale valsează pe flori și fructe, o combinație de-o feminitate la superlativ absolut.

Ce îmi place foarte mult la aceste loțiuni parfumate pentru corp este faptul că hidratează fără a avea textura grasă. Nu pot suporta nimic uleios pe piele, în special Vara.

Având tenul deosebit de gras, nu pot agrea niciun soi de produs cu texturi grase. Caut întotdeauna texturi lejere, revigorante, dar care să aibă și puterea de a hidrata corespunzător.

Eu achiziționez produsele Victoria’s Secret de pe Notino pentru că au mereu oferte faine și o gamă variată de produse. Pe lângă asta, comanda ajunge la mine în maxim 48 ore de la plasarea acesteia.

De cele mai multe ori, o primesc chiar a doua zi, iar dacă urmărești ofertele, beneficiezi de multe produse faine și transport gratuit.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *