FASHION & OUTFITS

SINSAY – O ROCHIE, TREI ȚINUTE

Sinsay este unul dintre magazinele mele preferate. Găsesc întotdeauna articole vestimentare cu materiale de calitate, la prețuri accesibile.

Eu nu investesc în piese vestimentare, și nici nu sunt vreo împătimită a fashion-ului. Nici a fashion-ului, nici a fast fashion-ului contemporan, mai degrabă.

Asta nu înseamnă, însă, că nu cumpăr haine, sau că nu-mi plac. Îmi place să cumpăr piese vestimentare versatile, ușor de accesorizat și purtat în diverse ipostaze.

Îmi plac materialele de calitate : in, bumbac sau vîscoză, datorită rezistenței în timp și a fapului că nu transpir purtându-le. Ei bine, găsiți astfel de materiale la Sinsay.

Vara, în special, port rochii. Rochii pe care le pot purta cu balerini, sandale sau teniși. Tocuri port extrem de rar, ocazional la evenimente.

Mi se pare foarte ușor de purtat o rochie. Nu te gândești cu ce combini tricoul, pantalonii sau fusta. Ai îmbracat rochia și aia e. Accesoriile si încălțămintea vor completa outfitul tău.

Și parfumul, bineînțeles!

Îmi știți afinitatea pe parfumuri, dacă mă urmăriți pe YouTube. Parfumul este haina nevăzută. Completează și însuflețește orice outfit.

Mi-am dorit o rochie amplă, răcoroasă și versatilă. Am găsit-o, și este superbă, dintr-un bumbac foarte calitativ.

Are gulerul rotund și elastic, astfel încât poate fi purtată cu ușurință pe umeri. Mânecile sub bufante, print-ul floral, iar materialul 100% bumbac, astfel încât poți trăi toata Vara în ea :))

V-am exemplificat versatilitatea acesteia prin 3 tipuri de accesorizări, astfel încât să fie potrivită pentru 3 ipostaze : un date, o petrecere dar și pentru birou.

Accesoriul perfect pentru Vară, care va completa perfect orice ținută, în orice ipostază este geanta din rafie. Dă un aspect boem ținutei, nu-i așa?

Boem și feminin. Delicat și diafan.

Ce vreau să subliniez, în final, este să purtați ceea ce vă reprezintă. Moda este ciclică, iar TU nu trebuie să faci parte din vreun trend. Tu esti trend-ul.

Omul face haina, nu invers!

Dacă te simți bine în ceea ce porți, totul va arăta bine pe tine.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *