Beauty

Super Hydrate Overnight Mask

Super Hydrate Overnight Mask – sau cel mai hidratant produs, însă fără a avea o textură grea, testat pe “pielea mea” vreodată. Atât la propriu, cât și la figurat.

Da, știu, poate părea ușor hiperbolizată exprimarea, dar PAROL că nu-i!

Produsele Paula’s Choice sunt printre cele mai eficiente produse pe care le-am încercat. Și credeți-mă că am încercat multe, multe.

Super Hydrate Overnight Mask este un produs hidratant cu dublă utilizare, absolut fabulos pentru tenul meu gras, întrucât textura este a unui gel care intră imediat în piele.

Proprietăți și beneficii

Super Hydrate Overnight Mask conține un amestec unic de ingrediente bioactive care reduc roșeața și iritația pielii. Asigură hidratare în profunzime, de durată. Extractele de plante nordice cu efecte antioxidante și calmante pentru piele, algele, ciupercile Reishi și peptidele acționează împreună pentru a reface bariera naturală a pielii și a restabili nivelul optim de hidratare.

Super Hydrate Overnight Mask are textură de gel cremos și poate fi folosită cu rol de mască sau cremă hidratantă de seară. A fost formulată împreună cu Annica Forsgren Kjellman, co-fondator Skincity.com.

Pentru cine este potrivit acest produs?

Super Hydrate Overnight Mask este potrivită pentru toate tipurile de ten, ideală pentru pielea deshidratată, ternă și afectată de roșeață sau sensibilitate. De asemenea este potrivită tenului uscat, cu eczeme sau dermatită.

Mască hidratantă

Folosește pe pielea curată, seara, o dată sau de mai multe ori pe săptămână. Aplică un strat generos pe zonele uscate sau pe întreaga faţă. Lasă masca pe piele cel puțin 20 de minute să acționeze. Clătește cu apă călduţă și apoi continuă rutina de îngrijire a pielii cu toner, exfoliant, hidratare.

Cremă hidratantă reparatoare

Aplică un strat subțire pe zonele uscate și descuamate, ca ultim pas în rutina de seară după curățare, tonifiere și exfoliere (sau orice alte produse aplici înainte de hidratare).

Pentru sezonul rece este absolut perfectă, pentru toate tipurile de ten, zic eu.

Tu, ai vreun produs preferat de la PC?

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *