Beauty

TEN GRAS – RUTINA

TEN GRAS – RUTINĂ DE DEMACHIERE SI CURATARE

Demachierea și curățarea unui ten gras sunt absolutamente esențiale în rutina oricărui tip de ten.

Daca ma urmariti aici de la inceputurile mele in in social-media, sunt sigura ca stiti deja CONTINUA MEA LUPTA CU TENUL DEOSEBIT DE GRAS.

Am invatat, insa, in tot acest timp sa mi-l fac din dusman, prieten, utilizand produse adaptate nevoilor acestui tip de ten.

Are si el avantajele lui 😂

Supun astazi atentiei voastre o rutina completata de DEMACHIERE SI CURATARE PENTRU TEN GRAS cu produse Yves Rocher.

DEMACHIERE SI CURATARE

Demachierea și curățarea unui ten deosebit de gras – RUTINA

🌿DEMACHIANT DELICAT PENTRU OCHI SENSIBILI

Acest demachiant este formulat cu Albăstrele Bio, cultivate prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților lor calmante. Îndepărtează cu delicatețe machiajul genelor și al pleoapelor. Calmează pielea din jurul ochilor. Textura sa fresh conferă tot confortul și calmarea necesare pentru demachierea ochilor sensibili. Este formulat fără parfum. De asemenea, acesta este ideal pentru ochii sensibili și pentru purtătorii de lentile de contact.

🌿Apă micelară demachiantă cu efect purificator

Această apă micelară este formulată cu Mentă piperată Bio, cultivată prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților sale revitalizante.Aceasta demachiază, curăță și purifică în mod ideal tenul, eliberându-l imediat de impurități.Formula sa elimină chiar și machiajul cu rezistență îndelungată.Rezultatul? Un ten perfect demachiat, purificat și matifiat.Textura sa fresh respectă pH-ul pielii.

🌿Gel pentru curățarea tenului 3 în 1

Acest gel pentru curățarea tenului este formulat cu Mentă piperată Bio, cultivată prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților sale revitalizante.Acesta curăță, exfoliază și purifică cu delicatețe tenul, fără să îl usuce.Dezincrustează porii și reduce punctele negre.Rezultatul? Un ten curat și purificat. După 7 zile de utilizare, se poate observa o reducere semnificativă a punctelor negre.Textura sa gel fresh, cu micro-granule vegetale, respectă pH-ul pielii.

🌿Apă florală de Mentă Piperată Bio

Această apă florală este formulată cu Mentă piperată Bio, cultivată prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților sale revitalizante.Purifică și redă luminozitatea naturală a tenului.Textura sa de brumă revitalizantă tonifică tenul și îl împrospătează, fiind o completare ideală pentru procesul de demachiere.Rezultatul? Un ten luminos ce își recapătă echilibrul.

🌿Mască pentru curățarea porilor cu Cărbune Vegetal

Această mască este formulată cu Mentă piperată Bio, datorită proprietăților sale revitalizante.Dezincrustează porii și reduce punctele negre.Absoare excesul de sebum și elimberează tenul de impurități.Rezultatul? Un ten detoxificat, matifiat și purificat în profunzime.Textura sa fresh purifică tenul, lăsându-l uniform și luminos.

🌿 Fa-ti din rutina de ingrijire un RITUAL DE RELAXARE, utilizand produse adaptate tipului tau de ten🌸

Tenul meu gras? CEL MAI BUN PRIETEN ❤️

O piele frumoasă nu este influenţată doar de genetică, ci şi de obiceiurile noastre zilnice, iar secretul pentru un ten curat și sănătos este construirea unui ritual de îngrijire simplu, eficient și care poate fi ușor adaptat.

Yves Rocher a lansat gamele pentru demachierea și curățarea tenului şi îți propune o îngrijire personalizată, adaptată cerințelor tipului tău de ten, pentru ca tu să alegi şi să combini produsele potrivite pentru ritualul tău zilnic de îngrijire a tenului.

Chiar dacă vorbim despre gelul de curățare, despre exfoliant sau despre masca pentru ten, produsele Yves Rocher combină formule bogate în ingrediente de origine naturală, provenite din plante recoltate și cultivate în câmpurile proprii din Franța, conform principiilor agroecologiei, oferind astfel un sprijin natural pentru îngrijirea pielii tale. Mai mult, flacoanele produselor sunt realizate din plastic 100% reciclat si reciclabil, cu grijă pentru mediul înconjurător.

–              Marca de ingrijire a tenului numarul 1 in Franta

–              Formule cu pana la 99% ingrediente de origine naturala

–              Produse fabricate cu drag in Franta

–              Activii Vegetali din produsele prezentate

Tu, ce tip de ten ai?

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *