Beauty

NOU! Botanical Waters

BOTANICAL WATERSMentă energizantă • Lavandă relaxantă

Surprinde minunile prospețimii naturale prin aceste ape botanice aromate! Nediluate, fără alcool și fără parfumuri adăugate. Noile ape botanice vegane oferă pielii tale un plus de hidratare și toate beneficiile autentice ale naturii.

Această apă naturală pură se obține prin distilarea tradițională cu abur, pentru a păstra calitățile esențiale ale plantelor. Astfel, fiecare apă botanică SABON conține 99% ingrediente de origine naturală.

Apa botanică energizantă cu mentă include, prin urmare, nu doar aroma naturală însuflețitoare a mentei, ci și proprietățile sale de revigorare a stării de spirit și a pielii, cu încântător efect energizant și hidratant.

Este nevoie de mai mult de un kilogram de flori de lavandă proaspete pentru a obține un singur litru de apă botanică relaxantă. Aceasta încapsulează parfumul dulce, clasic, al florilor, precum și efectul lor liniștitor.

Noile ape botanice de la SABON completează perfect orice rutină de înfrumusețare, adaptându-se nevoilor tenului pe tot parcursul anului. Folosește-le zi de zi pentru a-ți împrospăta pielea, pentru a-i oferi un plus de hidratare esențială sau pentru fixarea machiajului. Pur și simplu pulverizează pe piele sau aplică produsul pe fața curată, folosind o dischetă de bumbac – nu este necesară clătirea sau ștergerea.

Pentru rutina ta de dimineață, folosește apa botanică energizantă cu mentă după tratamentul cu exfoliantul 2 în 1 pentru față. Astfel îți vei începe ziua stimulându-ți mintea și corpul, în timp ce SABON are grijă completă de pielea ta.

Apoi, seara, bucură-te de o rutină liniştitoare de sfârșit de zi aplicând apă botanică relaxantă cu lavandă. După, folosește scrubul 2 în 1 cu aceeași aromă, pentru un efect impecabil de curățare, netezire și hidratare.

Este ușor să-ți personalizezi efectul de revigorare: aplică 3-4 pufuri de apă botanică după aplicarea exfoliantului 2-în-1 sau unul, două pufuri direct peste machiaj, în timpul zilei.

Pentru un efect maxim de împrospătare a pielii, păstrează apele botanice la frigider. Astfel, te vei bucura de câte ori simți nevoia de o adiere răcororitoare ca briza mării. De asemenea, vei alunga cu ajutorul lor stresul și oboseala de după un antrenament sportiv. Pot fi aplicate atât pe față, cât și pe corp, cu aceleași rezultate uimitoare!

Combinând plăcerea senzuală aromatică cu îngrijirea hidratantă pentru toate tipurile de piele, apele botanice sunt perfecte pentru a-ți schimba în bine starea de spirit în orice moment al zilei.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *