Motivational

LEGEA ATRACȚIEI

Legea Atracției m-a atras, dacă vă vine să credeți ce joc de cuvinte fain, în ultima vreme.

Am citit în primele zile ale anului cărțile Rhondei Byrne. Sunt răvășitoare. Absolut răvășitoare. Îți schimbă viața la propriu. Pe mine m-au ajutat să înțeleg puterea gândului, și impactul acestuia în Univers.

SUNTEM CEEA CE GÂNDIM!

TU ai puterea să preiei controlul asupra vieții tale. DOAR TU!

Poate îți pare clișeic, dar acesta este eșafodajul legii atracției.

Toate aspectele vieţii tale sunt influenţate de această lege iar dacă nu înveţi să o foloseşti vei trăi haotic, fără să înţelegi ce ţi se întâmplă.

În plus, dacă nu preiei responsabilitatea pentru viaţa ta vei trăi la mila hazardului. Pentru ca lucrurile să se schimbe pentru tine, TU trebuie să te schimbi.

În esenţă, legea atractiei universale afirmă că tot ceea ce gândeşti, simţi, spui şi faci creează premisele apariţiei unor evenimente similare în viaţa ta.

Deci, legea atracţiei este o forţă nevăzută a universului, la fel de valabilă şi de puternică ca şi legea gravitaţiei.

În cele ce urmează vă aduc în atenție pilonii principali ai Secretului.

5 idei din cartea Secretul de Rhonda Byrne

 1. Cartea se bazează pe o teorie pseudo-științifică numită „legea atracției”. Anume, principiul „like attracts like”. Concret, Byrne se concentrează pe ideea că ceea ce gândim tinde să devină realitate – gândindu-ne la bani și bogăție va atrage aceste lucruri, determinându-le să se manifeste în viața noastră.
 2. Byrne spune că Secretul funcționează în 3 etape:
  • Cere. Trebuie să ceri clar ce vrei.
  • Crede. Trebuie să crezi înainte de a primi. Este important să crezi că dorința ta există realizată deja în momentul în care ceri.
  • Primește. Byrne spune că, pentru a primi ceva, trebuie să te simți bine legat de acel lucru. Acționează ca și cum ai fi primit deja ceea ce ai cerut.
 3. Atragem ce ne gândim cel mai mult: Legea atracției este o lege a universului. Este la fel de imparțială și la fel de previzibilă precum legea gravitației și funcționează indiferent dacă o știm sau o credem. Atragem ceea ce credem despre cel mai mult și pentru destul de mult timp.
 4. Folosind principiile atracției, autoarea oferă sfaturi și exemple despre cum să o aplici la diferite aspecte ale vieții – cum să ai corpul ideal, cum să aplici legea atracției legat de bani, relațiile tale, sănătate, dar și o viață abundentă.
 5. Potrivit lui Byrne, mintea este un magnet, care emite și primește frecvențe către și dinspre Univers. Fiecare gând trimite un semnal, care la rândul său atrage frecvențe similare – datorită legii atracției – înainte de a reveni la tine. În acest mod, mintea îți poate aduce ceea ce vrei – visezi o casă nouă, și cumva, într-un fel, îți va veni. Dar – foarte important (și asta este o observație adăugată de mine) – este necesar să și acționezi, să muncești concret pentru a le materializa…

Rezumat Secretul de Rhonda Byrne

Fiți recunoscători pentru ceea ce aveți acum. În timp ce începeți să vă gândiți la toate lucrurile din viața voastră pentru care sunteți recunoscători, veți fi uimiți de gândurile care continuă să vă vină cu privire la mai multe lucruri pentru care puteți fi recunoscători. Trebuie să începeți și apoi legea atracției va primi acele gânduri recunoscătoare și vă va oferi mai multe asemenea.

Devii ceea ce crezi cel mai mult. Dar atragi și ceea ce crezi cel mai mult. (John Assaraf)

Ori de câte ori credeți că puteți sau credeți că nu puteți, aveți dreptate. (Henry Ford)

Când vrei să atragi ceva în viața ta, asigură-te că acțiunile tale nu contravin dorințelor tale. Gândește-te la ceea ce ai solicitat și asigură-te că acțiunile tale reflectă ceea ce aștepți să primești și că acestea nu contrazic ceea ce ai cerut. Acționează ca și cum îl primești deja.

Viața nu doar ți se întâmplă; primești tot ce ai în viața ta pe baza a ceea ce ai dat.

Tot ce vezi și experimentezi în această lume este un efect și asta include emoțiile tale. Cauza este reprezentată întotdeauna de gândurile pe care le ai.

EȘTI CEEA CE GÂNDEȘTI!!!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *