Beauty

Un parfum ABSOLUT

Un parfum ABSOLUT, sau mai bine spus UN PARFUM POVESTE.

Discutăm astăzi, în rândurile ce urmează despre parfumul semnătură al soțului meu.

Cred că, dacă mă citiți de ceva vreme, deja știți despre ce parfum vorbesc.

Ei bine, da, este vorba despre – gucci guilty absolute.

Este cel mai intens parfum masculin, simțit vreodată, cu o persistență și un siaj EXTRAORDINAR.

Știți că parfumurile sunt plăcerea mea nevinovată, iar de ceva vreme mi-o împărtășește și soțul. Iar nouă ne plac parfumurile cu atitudine, parfumurile care vorbesc, care te învăluie și, în defintiv, devin haina nevăzută.

Fără doar și poate, toate parfumurile din colecția noastră sunt achiziționate de pe Notino. Gama este extrem de variată, nu a existat vreodată în care să nu găsesc ceea ce căutam. Iar branduri noi apar mereu.

Am cumpărat acest parfum, blind, fără să știu ceva despre el. Am studiat inițial notele și acordurile, astfel încât să-mi pot face o idee, însă nu știam la ce să mă aștept.

A fost e surpriză extraordinară. Este un animalic sublim. Emană și inspiră masculinitate, putere, ferocitate.

În accepțiunea mea, este fără doar și poate, emblematic pentru Gucci.

Să vă spun, totuși, și cum se simte acest parfum. Deși, nici nu știți cât îmi doresc să inventeze cineva, cândva, imaginile, videoclupurile olfactive…

Până atunci, însă, vă spun că Gucci Guilty Absolute este un melanj minunat de piele, lemn ars, chiparos, patchouli. Explicațiile mele nu-i fac cinste, trebuie sa-i dați o șansă.

Pentru mine parfumurile sunt nostalgii, sunt povești. Purtând acest parfum este absolut imposibil să nu rămâi în memoria olfactivă a celor cu care intri în contact.

Gucci Guilty Absolute este soțul meu. Îl definește cel mai bine, și nu pot face similitudini între acest parfum si altcineva. Acum face parte din personalitatea lui, devenind parfumul lui semnătură.

Un parfum ABSOLUT…

Please follow and like me:
fb-share-icon

14 thoughts on “Un parfum ABSOLUT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *