Beauty

BRANDURI HIGH-END

Branduri high-end noi la Notino. Știați? Eu am fost foarte încântată când am văzut că sunt pe site și vreau neapărat să împărtășesc cu voi acest aspect. Asta pentru că știți că eu fac cumpărături lunar de la Notino, acesta râmânând magazinul meu online preferat în ceea ce privește cosmeticele.

Astăzi vreau să vorbim puțin despre Bobbi Brown, Smashbox și Glam Glow. Întru-un viitor articol vă voi aduce în atenție și Pat McGrath pe care îl puteți regăsi pe site începând cu această lună.

BOBBY BROWN

Secretul frumuseții e simplu: fii tu însăți. Acestea sunt cuvintele lui Bobbi Brown, fondatoarea brandului american omonim, renumit pentru cosmeticele decorative de calitate, în nuanțe naturale.  

Bobbi Brown este înainte de toate makeup artist, și pune accentul pe evidențierea trăsăturilor și nu pe mascarea acestora. Machiajul este cu adevărat ridicat la rang de artă de către acest brand.

Pe site veți găsi produse de machiaj dar și de îngrijire. Prețul acestora este pe măsura aștepărilor atunci când discutăm despre branduri high-end.

SMASHBOX


Născute într-un legendar studio fotografic, de o calitate confirmată de fotografi profesioniști, de make-up artiști și de fotomodele. Este vorba despre produsele cosmetice Smashbox, din însoritul Los Angeles, datorită cărora veți arăta perfect în fața camerei de fotografiat și dincolo de ea.

Smashbox a fost fondat de fotograful Davis Factor și de fratele său Dean, strănepoții lui Max Factor, legenda hollywoodiană a machiajului. În 1990, frații au co-fondat studioul de fotografie creativă Smashbox Studios din Los Angeles, care, curând, a devenit popular printre fotografi, actori, modele și muzicieni de talie mondială. În 1996, Davis și-a folosit experiența de fotograf profesionist la fondarea brandului de cosmetice Smashbox. Primul său produs a fost baza de machiaj Smashbox Photo Finish Primer, datorită căreia machiajul rezistă la infinit, în stare perfectă. Astăzi, primerul Smashbox este o legendă printre make-up artiști.

Pe lângă baza de machiaj, mai puteți încerca fondul de ten cu acoperire mare Smashbox Studio Skin Foundation, cu o persistență 24 de ore, rimelul Smashbox Super Fan Mascara, pentru gene perfect întoarse sau pudra Smashbox Halo Fresh Perfecting Powder. Merită menționat și rujul Smashbox Always on Liquid Lipstick, în multe nuanțe superbe.

Într-adevăr utilizarea acestor produse este o adevărată experiență. De multe ori, este extrem de important pentru mine felul în care mă simt atunci când folosesc un produs.

GLAM GLOW

Glamglow a fost inițial conceput pentru a fi utilizat în scopuri profesionale, la Hollywood. In 2011, distribuirea gamei Glamglow a fost extinsă către consumatorii din întreaga lume, devenind una din mărcile de cosmetice la modă. Formula unică a măștilor-tratament Glamglow folosește o tehnologie exclusivă, care permite eliberarea continuă a ingredientelor din frunzele de ceai sau eucalipt. Produsele sunt destinate atât femeilor, cât si bărbaților, pentru toate varstele și toate tipurile de ten.

Eu am multe produse pe wishlistul meu de la acesre branduri și nu numai. Notino aduce mereu branduri noi, de aceea îmi place atât de mult. Găsești tot ce ai nevoie într-un singur loc. Nu trebuie să plasezi comenzi diferite pentru diverse produse. De asemenea, au mereu oferte foarte tari

Spre exemplu acum aveți reduceri de până la 25% la brandurile selectate. La brandurile de mai sus aveți 15% reducere. Totodată sunt multe alte branduri cu reduceri de 10%, 15%, 20% și 25%. Aveți de unde alege.

Așadar vă urez spor la cumpărături, și abia aștept să văd ce v-ați luat. Eu am un coș plin, plinuț.

Să știți că MERITĂM SĂ NE FACEM ȘI CÂTE UN MOFT DIN CÂND ÎN CÂND.

În colecția mea de beauty există atât produse drugstore dar si produse high-end. Fără falsă modestie, deseori când folosesc un produs “de lux” parcă sunt mai încrezătoare. Nu știu dacă înțelegeți nuanța. Încrederea nu stă într-un produs, nici atitudinea, însă pe mine, de multe ori, mă ajută.

Please follow and like me:
fb-share-icon

16 thoughts on “BRANDURI HIGH-END

  1. M-am uitat pe lista de reduceri și am văzut că au câteva produse de la Elemis. Am avut niște mostre ale cremelor anul trecut și mi-au plăcut. Voi face achiziții în viitor, măcar pentru mama dacă nu pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *