Beauty

GEROVITAL STOP ACNEE

Gerovital Stop Acnee ar fi fost gama care mi-ar fi salvat tenul la pubertate. Am avut ceva de furcă în adolescență cu acneea. Coșuri, puncte negre, ten gras. Ați înțeles despre ce vorbesc, nu?

Am făcut tot felul de tratamente la vremea aceea, însă nu exista paleta asta atât de variată de produse care există acum.

De când a apărut gama Stop Acnee de la Gerovital, o recumpăr. Pentru că tenul meu gras încă îmi dă bătăi de cap cu excesul de sebum, punctele negre și rareori câte un coșuleț pe ici pe colo.

Gama Gerovital Stop Acnee este dezvoltată ca o gamă completă pentru problematica tenului gras, acneic, având produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe eticheta produselor.

Astăzi vă voi aduce în atenție patru produse din această gamă, unul dintre ele fiind și pentru mine o noutate.

Sunt sigură totuși că la acest moment aveți cel puțin un produs Gerovital în casă. Eu țin foarte mult la acest brand, fiind un brand românesc cu produse accesibile si extrem de bune.

Gel Spumant Purifiant

Cred că este cel mai popular produs din această gamă, iar eu nici nu mai știu pentru a câta oară îl cumpăr și recumpăr.

Asigură spălarea blândă și eficientă a feței fără să usuce pielea. Îndepărtează impuritățile și excesul de sebum. 

Prin efect exfoliant acidul salicilic natural din extract de willow bark (salcie) ajută la curățarea și eliberarea porilor. 
Capsulele moi cu vitamina E asigură nutrienții necesari pentru o piele sănătoasă, fără să irite sau să agreseze tenul acneic.

Îl folosesc dimineața și seara după demachiere. EX CE LENT!

Cremă CC Matifiantă

Știți că nu folosesc fond de ten zilnic. De fapt cred că folosesc doar la ocazii speciale. Genul acesta de produs însă, este fix ce am eu nevoie.

Este o cremă cu multiple beneficii ce combină proprietățile unui produs de machiaj cu ale unui produs de îngrijire specific tenului gras. 

Asociază principii active ce acționează ca și bioregulatori ai secreției de sebum, cu substanțe absorbante de sebum, ce reduc aspectul lucios al pielii și pigmenți ce uniformizează culoarea și reduc imperfecțiunile tenului.

Se menține foarte bine pe parcursul a 8 ore, ținând in frâu excesul de sebum. De asemenea, se adaptează foarte bine nuanței tenului.

Cremă gel Sebum Control

O folosesc cu succes ca produs de sine stătător dar și ca bază de machiaj. Textura este extrem de lejeră, fiind genul de textură perfectă pentru tenul gras.

Este o cremă pentru tenul seboreic, mixt şi cel cu tendinţă acneicăpentru pielea cu aspect lucios şi iritabilă. Are o structură ușoară și plăcută, nelipicioasă, cu absorbție rapidă, ce reduce excesul de sebum și redă pielii senzația de confort. Pielea devine curată și matifiată. 

Conține Sebaryl, un astringent natural ce are efect matifiant și antiiritant.

Fiole Antiacnee

Ele sunt noutatea pentru mine. Am folosit trei fiole până acum, pentru că am avut câteva episoade de coșuri sub piele, și chiar văd rezultate foarte bune.

Fiolele antiacnee au fost concepute ca un tratament intensiv pentru puseurile acneice sau pentru cazurile de acnee recurentă.

  • Formulă pentru tratament intensiv. 
  • Reduce cu până la 100%* totalul elementelor acneice.

Având în vedere problematica complexă și multitudinea de factori implicați în fiziopatologia acneei, pentru asigurarea unui tratament eficient, fiolele conțin un ser bogat în principii active care acționează sinergic și complementar: Synactin® AC, acid salicilic, niacinamidă, glicirizinat de potasiu, lactat de sodiu.

Fiolele antiacnee se prezintă sub forma unui kit cu 10 fiole, necesar unui tratament complet de 10 zile. Se folosește o fiolă pe zi, care se aplică seara, pe tenul curat, după demachiere și curățare cu Gel spumant purifiant, fără a se mai asocia Crema ultra-activă. Îngrijirea dimineața se face conform ritualului zilnic.
În cazurile mai severe recomandăm continuarea tratamentului cu încă 10 fiole, pentru al doilea kit utilizând o fiolă la 2 zile.
A nu se utiliza la copiii sub 3 ani și de către persoanele alergice la aspirină.
Înainte de utilizare, fiola trebuie agitată! Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protecție, instrucțiunile se găsesc în prospectul din interiorul cutiei.

Eu sper că v-au fost de folos informțiile și că v-am făcut curioși/curioase să le încercați, dacă aveți nevoie.

Vă rog să vă documentați înainte, iar dacă aveți probleme grave cu tenul, neapărat să urmați indicațiile unui dermatolog. Eu v-am expus experiența personală, și vă repet că industria frumuseții este o industrie subiectivă în sensul că suntem UNICI, și nu întotdeauna ce mi se potrivește mie este musai să ți se potrivească și ție.

Ați încercat gama STOP ACNEE?

Please follow and like me:
fb-share-icon

18 thoughts on “GEROVITAL STOP ACNEE

  1. Ador produsele Gerovital și folosesc destul de multe dintre ele.Fiolele sunt grozave, iar celelalte prezentate de tine sunt pe lista mea. De fapt pe lista de cadouri pe care le aștept de ziua mea. 🙂

  2. Eu am incercat un CC cream de la aceasta gama si cred ca si un spumant pentru fata. Imi plac mult aceste produse si cred ca poate fi folosit de persoanele care nu au foarte mari probleme cu tenul , asta in afara de adolescenti. In plus, au si un pret foarte prietenos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *