Lifestyle

LENOR – PERECHEA PERFECTĂ

Lenor folosesc de-o viață, dacă îmi permiteți exprimarea. Dintotdeauna mi-a plăcut mirosul de rufe proaspăt spălate. Cred că spălatul și curățenia, rămân activitațile mele preferate. Știu că poate pare ciudat, dar mă relaxează teribil.

Și la mama acasă, dar și când m-am mutat “la casa mea”, sentimentul acela de lenjerie curată, nu se compara cu nimic.

Nu știu voi, dar eu spăl de cel puțin 3 ori pe săptămână. Acum, vara, poate și mai des. Nu port de două ori aceleași haine, două zile la rând, nici eu, nici soțul meu. Așa că mașina de spălat ne este cea mai bună prietenă.

Acum am găsit PERECHEA PREFECTĂ – detergentul capsule și balsamul de rufe.

Balsamul tău preferat are acum perechea perfectă pentru îngrijirea hainelor – noul Lenor detergent. Daca iubesti diminetile inmiresmate sau noptile cu parfum de prospetime, acum le poti oferi hainelor tale si curatarea in profunzime de care au nevoie.

Lasa-te invaluit/a de parfumul florilor de primavara cu note de patchouli natural si cedru alb! Cu Lenor parfumul si prospetimea dureaza de 4 ori mai mult. Balsamul  Spring Awakening este conceput sa protejeze tesaturile inca din prima zi, tehnologia Anti-Age3 prevenind semnele imbatranirii tesaturilor – pierderea culorii, a formei si scamosarea. Hainele tale emana un val de prospetime pe tot parcursul zilei, chiar pana la 12 ore de purtare!

Detergentul capsule  Allin1 PODS Spring Awakening a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor! Cu o nota seducatoare de flori de primavara, capsulele de detergent Lenor curata in profunzime si ofera prospetime de lunga durata.

Incearca si perechea Lenor detergent Allin1 PODS Gold Orchid si balsamul Lenor Gold Orchid pentru o experienta revitalizanta si insmiresmata, oferita de parfumul elegant Gold Orchid, cu note seducatoare de vanilie pretioasa.

O adevărată simfonie de arome în momentul în care scot rufele din mașina de spălat.

Tu folosești Lenor?

Please follow and like me:
fb-share-icon

15 thoughts on “LENOR – PERECHEA PERFECTĂ

  1. Si eu folosesc Lenor. Capsulele nu le-am incercat inca, pentru ca am o cutioaie de detergent pudra de la Dash, in schimb balsamul de rufe este nelipsit din casa mea. Persista foarte bine, mai ales pe lenjerii

  2. Am folosit Lenor, atat capsule cat si balsam. Doar ca nu in acelasi timp, inca. Ma gandesc ca potenteaza si mai tare parfumul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *