Beauty

MACHIAJUL ZILNIC

Machiajul evidențiază trăsături. Nu le mascați!

” Cel mai frumos machiaj al unei femei este PASIUNEA!” Yves Saint Laurent

Dacă sunteți cu mine de ceva timp, știți că pentru mine MACHIAJUL înseamnă simplitate. Nu am nevoie nici de multe produse și nici nu mă complic. Ideea este că MACHIAJUL trebuie să evidențieze trăsături, nu să mascheze sau să ascundă.

Rareori foloseam farduri, însă de ceva timp am un apetit interesant pentru culori și pentru palete de machiaj. Nu folosesc în fiecare zi farduri, însă încerc sa ies din zona de confort.

Paleta aceasta de la Makeup Revolution este foarte pigmentată și versatilă. Face parte din colaborarea celor de la Makeup Revolution cu SophX.

Puteți folosi fără probleme nuanțele atât ca iluminatoare cât și ca farduri. Rezistă o zi întreagă pe tenul meu gras.

De cele mai multe ori în machiajul zilnic folosesc corector. Însă există zile în care apelez și la fond de ten. Cel mai fain pentru tenul meu excesiv de gras este Maybelline Fit Me.

Folosit cu Maybelline Instant Anti Age Eraser machiajul va rezista și va arăta perfect toată ziua. Dacă aveți tenul gras, nu uitați de pudră.

Nu oxidează, nu se strânge în liniile fine, și nu are efect de mască. Acesta este cel mai important aspect pentru mine.

„‎Rujul este cu adevarat magic. Poartă în el mai mult decât un strop de culoare – vine cu promisiunea unui zâmbet strălucitor, a unei zile strălucitoare, la propriu și la figurat.”Roberta Gately, asistentă medicală în zona țărilor din lumea a treia, autoarea cărții „Ruj in Afganistan”

Folosesc ruj zilnic. În special rujuri lichide mate care mă scapă de grija retușului pe parcursul zilei. Vă recomand pe această cale un ruj Maybelline. Despre Maybelline Super Stay Matte Ink este vorba. Este exact ca un tatuaj. Nu se mișcă de pe buze. Puteți mânca, bea, pupa fără griji 🙂

Ce vă pot sfătui este SĂ FACEȚI LUCRURI MICI CU O DRAGOSTE MARE. Acesta este cel mai frumos machiaj!

Please follow and like me:
fb-share-icon

19 thoughts on “MACHIAJUL ZILNIC

  1. Eu de când am născut , mai rărut cu machiajul . Dar dragostea mea mică îmi umple inima de fericire și parca nu mai am nevoie de perfecțiunea pe care credeam ca mi-o ofera machiajul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *