Beauty

AROME ÎMBIETOARE PENTRU CASĂ

Arome îmbietoare ce-ți învăluie casa… Ce poate fi mai frumos decât să stai întins pe canapea cu o carte bună în mână, o păturică pufoasă, și o lumânare parfumată ce te învăluie în miresmele ei. NIMIC, vă zic eu. Asta e relaxarea supremă pentru mine.

Așa cum știți dacă sunteți cu mine și pe instgram, am lumânări parfumate peste tot în casă. Nu țin cont că aroma e de iarnă, de vară, sau de toamnă. Dacă îmi place mirosul le cumpăr și le folosesc indiferent de anotimp.

De când am descoperit lumânările parfumate de la Bath and Body Works și Yankee Candle mă declar un om fericit. Gama de arome este foarte vastă, iar parfumul lor este extrem de rezistent.

Eu le achiziționez de pe Notino pentru că găsesc absolut toate aromele. Nu știu dacă vorbesc aiurea sau nu, însă cred ca lumânările de la Bath and Body Works le găsiți la noi în țară doar pe Notino. Dacă sunt și în altă parte dați-mi de veste.

Vă las mai jos câteva idei de arome absolut gurmande. Mirosul este atât de pregnant, de rezistent, de îmbietor. Rezista toată ziua, chiar dacă nu mai ard, parfumul se simte și cu lumânarea stinsă.

Cantitatea este considerabilă. Eu zic că vă ajung luni bune.

Pe lângă cele de la Bath and Body Works, la fel de faine sunt și cele de la Yankee Candle. La fel de rezistente, de îmbietoare, și de diverse.

Pe acestea le găsiți și în variante mai mici, ceea ce e bine, pentru că puteți lua varianta mică, o testați, și dacă vă place cumpărați și varianta full size.

Am uitat să vă spun că cei de la Yankee Candle au parfumuri pentru mașina și ceară pentru aromatizator.

Sper că v-am stârnit curiozitatea, sau măcar că v-am “făcut poftă”. Ce vă pot spune cu certitudine este că odată cumpărate, creează dependență.

Please follow and like me:
fb-share-icon

18 thoughts on “AROME ÎMBIETOARE PENTRU CASĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *