Beauty

VALENTINE’S DAY? SĂRBĂTORIM?

Valentine’s Day, contraversata sărbătoare importată și de către România de mulți ani, se sărbătorește cu succes de marea majoritate a îndrăgostiților și nu nu numai.

Spun controversată pentru că bineînțeles ca în mai toate aspectele vieții noastre, există păreri pro și contra. Oameni care iubesc sau urăsc o anumite sărbătoare. Eu vă îndemn însă să profitați frumos de toate ocaziile astea care ne încarcă cu energie pozitivă.

SCURT ISTORIC

Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual pe 14 februarie.

Inițial a fost sărbătorită ca zi a creștinismului occidental care onorează unul sau doi sfinți timpurii pe nume Valentinus, Ziua Îndrăgostiților este recunoscută ca o semnificație culturală, religioasă și comercială de dragoste  în multe regiuni din întreaga lume, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară.

IDEI DE CADOURI DE VALENTINE’S DAY

Mie personal îmi place mult vibe-ul acestei zile, deși cred că nu trebuie să vă mai spun că IUBIREA TREBUIE SĂRBĂTORITĂ ÎN FICARE ZI. NU AȘTEPTAȚI OCAZII SPECIALE PENTRU A DOVEDI PERSOANEI DE LÂNGĂ VOI CE ÎNSEAMNĂ ÎN VIAȚA VOASTRĂ. Pe 14 februarie însă parcă e ceva magic în aer. Și îmi place mult!

Știu că mulți dintre voi căutați cadouri pentru a surprinde persoana iubită. Aici intervin eu și sper să vă ușurez demersul romantic.

CADOURI VALENTINES DAY PENTRU EL

Știu sigur că și bărbaților le plac parfumurile. Nu dați greș cu un astfel de cadou, mai ales dacă știți bine gusturile persoanei de lângă voi. Mai ales dacă știți că își și dorește un parfum anume. Spre exemplu soțului meu îi place mult Jean Paul Gaultier – Le male.

Este un parfum puternic, senzual, cu accente intense de scorțisoară. Trebuie neapărat să îl testați într-o parfumerie.

Partea faină este că pe Notino puteți comanda direct un cadou personalizat.

Acest aspect conferă o notă și mai personală cadoului vostru. Vedeți de ce vă tot spun că marea majoritate a cosmeticelor si parfumurilor le comand de la ei? Toate serviciile într-un singur loc! La viteza în care trăim noi, e fix ce avem nevoie.

IDEI DE CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EA

Dragi domni, în ceea ce priveste femeia din viața noastră aveți atâtea opțiuni că nici nu știu cu ce să încep.

Cu parfumurile clar nu dați greș. Produsele de machiaj o vor bucura sigur. Produsele de îngrijire de asemenea. Vă las mai jos câteva produse faine pe care le puteți adapta în funcție de gust.

Clasicul Lacome La Vie est Belle… nu cunosc vreo femeie căreia să îi displacă acest parfum. Este puternic și totuși delicat. Perfect pentru însemnătatea acestei zile.

Lumânare parfumată Bath&Body Works

Eu nu știu lumânări parfumate mai bune ca acestea. Miros absolut minunat, iar mirosul persistă toată ziua în casa. Eu sunt ÎNDRĂGOSTITĂ DE ELE.

LANCOME GENIFIQUE ADVANCE

Eu am o pasiune personală pentru produsele Lancome. Iată un set cu 4 produse. Cărei femei nu îi place să se îngrijească? Ce femeie nu ar fi încântată de un astfel de cadou? Mai ales că aceste produse sunt de top în ceea ce privește rutina de îngrijire a pielii.

Voi cu ce vă surprindeți persoana iubită?

Please follow and like me:
fb-share-icon

34 thoughts on “VALENTINE’S DAY? SĂRBĂTORIM?

  1. Îmi plăcea tare mult La vie est belle. Îl simt peste tot și popularitatea sa m-a făcut să renunț la el. Prefer parfumurile arabesti, sunt arome mai puțin comune. ❤️

  2. Iubirea poate fi sărbătorită în orice zi.
    Indiferent cum alegem să o sărbătorim, important este sa nu trecem peste nicio ocazie.
    Parfumurile sunt însă un cadou irezistibil, prin urmare voi intra pe Notino să aleg eu pentru amândoi. 🙂
    Am eu grijă la “decontare”:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *