Beauty

MASCARA WATERPROOF MELKIOR

Melkior lanseaza astăzi 20.06.2019, ora 10:00, noua mascara waterproof.

Ce poate fi mai mișto vara decât o mascara rezistentă la apă, și o cremă matifiantă cu SPF? Vă zic eu, NIMIC :).

M-au surprins ieri cu acest produs de care sunt super încântată de la prima aplicare.

#MELKIORPROFESSIONAL

MELKIOR WATERPROOF MASCARA – REVELAȚIA VERII ÎN MATERIE DE MAKEUP

Noua mascara are un ambalaj foarte summerish. Recipientul este negru, cu un scris albastru metalic care te duce cu gândul fix la apa mării.

Periuța este foarte bogată, astfel încât să poată separa și defini genele foarte frumos. De asemenea conferă un super volum genelor, fără ca acestea să se lipească între ele. Urăsc cu pasiune genele lipite.

MELKIOR WATERPROOF MASCARA

Am testat-o ieri imediat cum am primit-o și credeți-mă pe cuvânt că mi-a luat ceva să mă demachiez. Fără un ulei demachiant, sau o apă micelară bifazică nu aveți sorți de izbândă.

V-am mai spus atât aici pe blog, cât și pe instagram, că mă lupt cu tenul meu gras. Cred că vă închipuiți deja că vara, lupta este cu atât mai acerbă.

Sunt născută vara, deci iubesc acest anotimp, dar urăsc să-mi curgă machiajul de pe față.

E un soi de relație love-hate, echilibrată de astfel de produse waterproof care sunt foarte rezistente, și mă scapă de grija refacerii machiajului. Nu-mi place deloc să stau cu grija faptului că mi-a curs rimelul, că trebuie să-mi pudrez fața, sau alte treburi de genul acesta. De aceea v-am zis la începutul acestui articol că mascara waterproof și crema matifiantă cu SPF cât mai mare sunt aliații mei de nădejde.

La 10:00 fiți cu ochii pe melkior.ro. Cu ocazia fiecărei lansări au oferte foarte faine. Dacă aveți magazine Melkior în orașul vostru, trageți o fugă să-l încercați, și dați-mi de veste cum vi se pare.

#MELKIORWATERPROOF

Am mai scris câteva articole despre produsele Melkior care mi-au plăcut, și cu fiecare lansare mă conving mai mult că este un brand profesional, cu prețuri mai mult decât decente.

Așa că aștept cu interes poze de la voi cu noua mascara waterproof 🙂

Hai să ne facem vara mai ușoară!

V-am pupat!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *