Beauty

PIGMENȚII SPARKLE BY MELKIOR

Bun găsit fete dragi,

Cam acum o săptamână Melkior a lansat pigmenții Sparkle. S-a nimerit ca în ziua cu pricina să fiu prin mall, din cauza, sau mai bine zis datorită cumpărăturilor pentru Paște.

Așadar, am prins promoția lor de lansare, și anume : la achiziționarea unui pigment primeai baza pentru glitter cadou. Super afacere. Iar când am încercat Aurora Borealis, n-am putut să plec fără el. Este ceva feeric.

AURORA BOREALIS

NOII PIGMENȚII SPARKLE MELKIOR

”Atunci cand spunem „pigment”, ne referim la un fard sub forma de pulbere care are o acoperire extrem de mare. Acest produs cosmetic este perfect pentru a obtine cu usurinta look-uri care mai de care mai sofisticate. Datorita faptului ca au acoperire maxima, avem nevoie de un singur strat de fard pentru un machiaj saturat.

Pigmentul in sine este un aliat atunci cand dorim sa transformam machiajul purtat peste zi intr-unul de seara. Cum? Simplu. In locul in care dorim pata de culoare aplicam baza de machiaj, iar apoi cu ajutorul unei pensule aplicam pigmentul in nuanta preferata!

Truc: pentru un efect si mai luminos putem pulveriza fixator de machiaj pe pensula folosita.

Cui i se potriveste? Tuturor! Unde se poarta? Oriunde! Da, este cu certitudine un produs versatil care are multe intrebuintari, indiferent de varsta sau de forma ochiului. Fie ca avem un ten cu tendinta de ingrasare, mixt sau uscat, putem adapta machiajul si putem folosi cu succes acesti pigmenti.

Sfaturi pentru TEN GRAS

In cazul tenului gras, avem nevoie de o baza de pleoape care sa tina sub control sebumul acumulat intre pliuri. Urmatorul pas este sa aplicam prin miscari de tapotare pigmentul dorit. Dat fiind faptul ca pleoapa tinde sa se ingrase, recomandat este sa folosim farduri de tip pulbere care sa se “lipeasca” cu succes pe suprafata bazei de machiaj, ceea ce inseamna ca pigmentul sparkle este un produs ideal!

Sfaturi pentru TEN USCAT

In cazul in care pleoapa tinde spre uscare, putem folosi cu succes un corector sau fond de ten (adaptat tipului de ten) spre a servi drept baza. Avem astfel nevoie de un produs cremos pe aceasta pleoapa uscata pentru a reusi sa obtinem saturatia maxima din pigmentul preferat.

La fel ca in cazul tenului gras, produsul se aplica mai intai prin tapotare cu ajutorul unei pensule de machiaj plate (pentru a impregna fardul in baza cremoasa), apoi prin miscari stanga-dreapta de difuzie cu ajutorul unei pensule circulare.” NISA DUMAN MAKE-UP ARTIST

Sunt disponibili în 7 nuanțe cu niște irizații superbe. Vă las mai jos imagini, pentru a vă putea face o idee, însă eu zic să mergeți să-i încercați în magazin. Efectul e mult mai fain în realitate.

CINDERELLA
COPPER
DRAGONFLY
GODMOTHER
SHIMMERY LEAF
SHIMMERY SUNSET

Eu l-am aplicat folosind baza și a rezistat toată ziua fără să se adune în pliu. Și e o premieră pentru că am pleoapele teribil de uleioase.

Îi găsiți atât în magazinele fizice, dar și online pe melkior.ro.

Sper că v-am făcut curioase 🙂

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *