Beauty

FARMASI SE REINVENTEAZĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA

Luni, cei de la Farmasi România mi-au făcut o surpriză minunată trimitându-mi un beauty box cu produse de machiaj. Modalitatea de prezentare este foarte frumoasă, iar pe această cale le mulțumesc pentru atenție.

Le-am acordat câteva zile pentru testare, înainte să mă prezint in fața voastră, și să vă spun câteva lucruri despre ele.

Cunosc acest brand de ceva timp, însă la un moment dat nu am mai auzit prea multe despre ei. Iată că în acest an au decis să se reinventeze pe piața din România.

DESPRE FARMASI

Farmasi este producător, retailer și companie internațională de vânzări directe. Activeaza pe segmentul de produse de înfrumusețare, de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței și de wellness.  

Este una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere, având 3 milioane de Consultanți.

Farmasi exportă produsele sale în peste 120 de țări și ajunge la 350 milioane de cumpărători.

SCURT ISTORIC AL COMPANIEI

Călătoria lor a început cu mai bine de jumătate de secol în urmă, avându-l ca erou principal pe Doctorul Cevdet Tuna.

Încă din 1950, când Dr. Tuna a facut primii pași în industria sănătății și a frumuseții. Farmasi rămâne o companie de top atât pentru clienții săi cât și pentru partenerii de afaceri.

Aflată în Omerli, Istanbul, înconjurată de păduri, unitatea de producție Farmasi se bucură să asigure un portofoliu de peste 2000 de produse. Fabrica este situată pe un teren cu o suprafață de 360 000 m2. Este formată din 5 unități integrate care folosesc tehnologie de ultimă generație. În această fabrică se produc produse de îngrijire personală, machiaj, parfumuri, precum și ambalajele din materiale plastice și tuburi laminate.

PORTOFOLIUL FARMASI

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile  Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness.

Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Succesul Farmasi în vânzarea de tip retail a produselor cosmetice nu a încetinit ritmul de crește al companiei. Însă, în 2010, consiliul de administrație al Farmasi a decis să pătrundă în lumea companiilor de tip MLM (Multi Level Marketing). Actualul președinte al consiliului, Omer Hakan Tuna, privește  această nouă strategie  ca o schimbare în viețile oamenilor, oferindu-le posibilitatea de a obține câștiguri în bani. Astfel, cu Farmasi Multi Level Marketing, chiar și oamenii obișnuiți pot câștiga sume de bani la care nu ar fi avut acces altfel. Prima experiență de MLM a Farmasi a început în 2010 în Turcia.

Acum, Farmasi MLM există în 25 de țări, pentru a îndeplini visele Consultanți și pentru a le oferi posibilități de câștigurile în mod permanent.

Cu o structura foarte dinamică, Farmasi își conturează cu ușurință strategia și lanseze constant produse noi pentru a fi cu un pas înaintea concurenților.

Sprijinită de 3 generații din Familia Tuna, Farmasi își atinge obiectivele și continua să crească.

BEAUTY BOX FARMASI

Săptămâna asta am folosit toate produsele despre care vă vorbesc în acest articol. Pe cale de consecință mi-am format o părere în ceea ce le privește 🙂

Hai să le luăm pe rând să vedem ce poate fiecare 🙂

FARMASİ CREMĂ BB 50 ML LIGHT TO MEDIUM

Crema BB de la Farmasi oferă îngrijire a pielii și machiaj într-un singur PAS!
Are o formulă extrem de lejeră, acoperă imperfecțiunile pielii, fără să blocheze porii. Oferă hidratare pielii și un aspect neted, semi-mat. Asigură acoperire medie spre ridicată, fără să lase senzația de mască pe piele. Este potrivită pentru toate tipurile de ten. Factorul de protecție SPF 15 protejează pielea împotriva efectului dăunător al soarelui.

Setată cu pudră pe tenul meu a rezistat toată ziua, cu mici retușuri.

FARMASİ CREMĂ BB PENTRU ZONA OCHILOR 2ML LIGHT TO MEDIUM

Este un anticearcăn foarte lejer. Acoperă cearcănele, și reduce aspectul pungilor de sub ochi. Liniile fine sunt mai puțin vizibile. Oferă luminozitate, și hidratează zona ochilor

Nu s-a adunat în liniile fine, nu a oxidat, și de asemenea setat cu pudră a rezistat toată ziua.

FARMASİ CONTUR LICHID 4.5G

APROAPE LA FEL CA UN CONTUR LICHID PENTRU OCHI
Performanță complet nouă a unui creion ascuțibil care, la aplicare, este similar cu un contur lichid. O formulă extrem de delicată și rezistentă la apă, care se aplică la fel de ușor ca un creion tradițional. Formula alunecă fără efort, practic o simți ca și când ți se topește pe piele, apoi se menține câteva ore – indiferent când de agitată e ziua ta.

Pe pleoapele mele uleioase chiar a rezistat eroic. Lucrezi ușor cu el, dar înainte de aplicare, dacă aveți tenul gras, vă recomand să aplicați o bază de machiaj.

FARMASİ PUDRĂ FARD DE OBRAZ TERRACOTTA

Este o pudră cu formulă obținută prin coacere, în cinci nuanțe diferite, pentru față și pomeți. Oferă o culoare pură, cu aspect strălucitor. Formula extrem de lejeră nu se simte deloc pe piele, se aplică ușor și se întinde fără efort. Textura sa netedă, mătăsoasă, catifelată se simte confortabil pe piele.
O poți folosi ca fard de obraz, iluminator sau pudră de față, pentru a adăuga o notă de strălucire look-ului tău! Eu am folosit-o atât ca blush/iluminator, cât și ca fard de pleoape.

Din păcate a ajuns spartă, din cauza transportului, însă am reparat-o, și o folosesc fără probleme.

FARMASİ RUJ MATTE LIQUID 4 ML – MUAVE PINK 01

Rujul ăsta îl port în disperare de când l-am primit. Ador rujurile lichide mate, dar urăsc cu pasiune senzația de buze uscate. Ei bine, eu acest ruj nu îl simt pe buze. Am mâncat, am băut, și nu s-a mișcat de pe buze. Nuanța Mauve Pink, este nude-ul perfect pentru mine.

FARMASİ CREION PENTRU CONTURUL BUZELOR 

Am primit și creionul pentru conturul buzelor, în ton cu nuanța rujului. Dacă aplic acest creion înainte, rujul rezistă și mai mult timp. Puteți aplica doar creionul dacă doriți. Este foarte pigmentat, cremos, și de asemenea nu usucă buzele.

În încheiere vreau să vă spun sincer, că am rămas plăcut surprinsă de calitatea acestor produse. Poate sunt subiectivă, dar raportul calitate-preț este foarte bun. Sunt produse accesibile, dar foarte calitative.

Intrați pe farmasi.ro, sunt sigură că veți găsi ceva pe gustul vostru. Au o multitudine de produse pentru toate preferințele.

În speranța că nu v-am plictisit, deși dacă ați ajuns să citiți și aceste rânduri înseamnă că nu :)), vă mulțumesc frumos pentru vizită.

V-am pupat!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *