Beauty

#REVIEW MĂȘTI DE PĂR ZIAJA

Acum câteva zile, v-am întrebat pe Instagram, dacă voi, cei care încă citiți bloguri, preferați articole lungi și explicite, sau scurte și la obiect. A câștigat detașat a doua variantă.

Și chiar mă gândeam când am pornit pe drumul ăsta, că n-aș vrea să aberez, ci să vin în întâmpinarea voastră cu lucruri pertinente din perspectivă proprie, pentru că indicațiile de pe produs le puteți citi și singuri.

Așadar nemailungind vorbăria, pentru că eu am un talent deosebit în a devia de la subiect, astăzi vorbim despre trei măști de păr de la ZIAJA.

Înainte, vreau să vă spun că am fost atât brunetă, și blondă. De mai bine de 1 an nu mă mai vopsesc deloc, și am reușit după îndelungi lupte să ajung la culoarea mea naturală. Am luat decizia asta după ce părul meu arăta ca o sârmă, și cădea de parcă sufeream de boli incurabile.

Ei bine, mie măștile astea mi-au salvat părul. Bine, și faptul că nu l-am mai vopsit deloc.

MASCA PENTRU ÎNTĂRIREA FIRULUI DE PĂR CU LAPTE DE CAPRĂ ȘI KERATINĂ


MASCA PENTRU ÎNTĂRIREA FIRULUI DE PĂR CU LAPTE DE CAPRĂ ȘI KERATINĂ

Are o formulă delicată pentru păr deteriorat , uscat, aspru și lipsit de strălucire.
Hidratează, netezește și conferă stralucire. Este ideală pentru părul vopsit frecvent, și agresat excesiv prin coafare folosind surse de căldură.

Nu îngrasă deloc părul, ceea ce pentru mine e foarte important. Are o consistență foarte faină, o las cam 5-10 minute să acționeze, și clătesc.

MASCA PENTRU PĂRUL DEGRADAT CU ULEI DE MĂSLINE


MASCA PENTRU PĂRUL DEGRADAT CU ULEI DE MĂSLINE

Hidratează și hrănește structura firului de păr fără să îl încarce.Provitamina B5 îmbunătățește rezistența părului, ii confera stralucire si un aspect sanatos. 

După folosire părul este fin, și ușor de aranjat fără să folosiți placa sau uscătorul de păr. Eu las părul să se usuce natural, iar buclele naturale capătă formă, părul e mai texturat, și chiar nu mai simt nevoia să-l coafez.

MASCA PENTRU PĂR USCAT SAU DETERIORAT CU UNT DE CACAO


MASCA PENTRU PĂR USCAT SAU DETERIORAT CU UNT DE CACAO

Mască pentru netezirea părului uscat și deteriorat cu unt de cacao și provitamine B5. Nu conține parabeni. Netezește structura firului de păr,previne ruperea și despicarea acestuia.Provitamina B5 protejeaza părul și îi conferă rezistență.

Pe lângă faptul că miroase de budincă de ciocolată, nu îmi mai cade părul cu pumnii, deci e WIN-WIN.

Vă recomand să le încercați mai ales dacă aveți aceleași probleme pe care le-am avut eu. Sunt în jur de 15 lei fiecare, și își merită fiecare leuț.

Vă mulțumesc pentru atenție!

Cu drag,

Elena

Vă aștept și pe instagram unde postez zilnic.

Something is wrong.
Instagram token error.

elenadogarumarchelov

Follow
Load More
Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *