FASHION & OUTFITS

Zilele de Vară

Zilele și serile de Vară au parcă, ceva magic, nu-i așa?

Simți energia bună prin toți porii. Și oamenii-mi par mai relaxați, mai împăcați, sau poate mai recunoscători.

Poate doar îmi pare datorită faptului că, anul acesta mi-am propus să mă bucur mai mult de Vară.

De fapt, mi-am propus SĂ MĂ BUCUR MAI MULT. DE TOT!!!

Locuiesc în Constanța de 10 ani. Sunt Tulceancă la origini, și m-aș întoarce ACASĂ în secunda asta dacă aș putea, însă nu-mi amintesc când a fost ultima dată când m-am bucurat de Vară, de sezonul estival. Poate te vei întreba de ce…

Ei bine, haosul nu-i pentru mine, iar în sezonul estival, Constanța este SUFOCATĂ de trafic, haos și alte asemenea. Ceea ce clar nu-i pentru mine. Eu sunt omul liniștii, păcii și echilibrului. Poate nu mereu a fost asa, însă haosul ultimilor ani mi-a demonstrat ca liniștea este un dar prețios.

Tulcea mea e tare liniștită…

Cu toate acestea, mi-am setat mintea, astfel încât, anul acesta, indiferent de trafic, haos și mulți turiști, să mă bucur mai mult de tot ce ma-nconjoară. De Vară, de Mare, de zilele și serile de Vară.

Pe lângă aspectele de ordin psihic si sufletesc enumerate, trebuie să mă pregătesc și din punct de vedere al pieselor vestimentare.

Să scap și de complexele din zona de SUMMER FASHION.

Te întrebi la ce mă refer nu-i așa? Ei bine, a fost o vreme când uram sandalele. De ce? Din cauza complexelor închipuite, evident! Însă, anul acesta am renunțat la ele, la complexe mă refer, și mi-am comandat o pereche de sandale superbe de pe Bonprix.

Mi-a plăcut mult modelul roman, dar mai ales faptul că sunt din piele. Culoarea superbă de maro coniac este de asemenea foarte versatilă și ușor de asortat la orice.

Nu puteam să nu-mi comand și niște balerini, așa că am găsit cel mai frumos și mai feminin model. Rozul acesta pudră este rozul meu preferat. Mi se par foarte confortabili, și, de asemenea, extrem de versatili, pentru toate rochițele, fustițele și pantalonașii mei scurți.

Trebuia să asortez balerinii cu borseta aceasta. Nu se putea altfel. M-am îndragostit la primul click 🙂

De multă vreme îmi doream modelul acesta, dar nu-l zăream nicăieri. Îmi place că o pot burta crossbody.

Ei bine, zilele si serile de Vară vor avea alt vibe când voi avea cu ce să-mi accesorizez ținutele.

Se schimbă total starea când ai cu ce să te imbraci, știm toate asta, nu-i așa? 🙂

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *