Lifestyle

EPILARE DEFINITIVĂ

Epilare definitivă – un subiect pe care îmi doresc să îl abordez de o bună bucată de vreme.

Totodată, epilarea definitvă este obiectiv pe care mi-l tot propun de mulți ani.

Anul acesta, însă, iată că se întâmplă. Poate și datorită faptului că îmi doresc să fie un an transformator în bine, bineînțeles, în toate aspectele vieții mele. Și cum poate începe BINELE, dacă nu de la tine? Cum poate fi totul bine, dacă TU nu ești bine cu TINE?

Pilozitatea a reprezentat un aspect care mi-a generat multe frustrări. Din copilărie, până la maturitate. N-aș putea spune că am o pilozitate extremă, însă sunt genul de persoană care nu poate suporta părul de pe corp.

Am încercat toate metodele de epilare – Epilator electric, ceara sub toate formele ei, și bineînțeles lama de ras.

Epilarea folosind epilatorul electric îmi lua o veșnicie. Hiperbolizez, evident, însă dura ore întregi doare pentru zona picioarelor. Iar, în final, mă alegeam cu foliculită și o mulțime de fire sub piele. Nu mai discutăm de durere, mă obișnuisem deja.

Epilarea cu ceară nu a fost o opțiune pentru mine. Față de situația că, nu pot tolera părul pe corp, nu puteam suporta să aștept ca părul să aibă nu știu câți centimetri pentru a putea fi îndepărtat…

Așa că, am rămas la lama de ras. Cea mai facilă variantă, dar cu multe bătăi de cap.

Eu ador băile lungi. Ei bine, începuseră să devină o corvoadă pentru că TREBUIA să folosesc ZILNIC lama de ras…

ZILNIC…

Vara mă iritam destul de tare, iar aspectul pielii nu era cel mai frumos. Din aceste considerente nu puteam purta ce îmi doream, și nu mă simțeam confortabil cu mine. Adesea, mă gândesc că din această cauză nu-mi prea place Vara…

Din cauza firelor de păr de pe linia abdomenului, care știu, sunt perfect normale, nu am purtat NICIOADATĂ un top scurt, cu zona aceea la vedere. Pentru a merge la plajă, era necesar un întreg ritual…

Deși locuiesc în Constanța, în ultimii ani, am fost o singură dată pe sezon la plajă. Recunosc, nu sunt nici o mare fană bronzat, însă principalul motiv a fost problema pilozității, și faptul că nu eram confortabilă cu mine.

AM DECIS SĂ SCHIMB TOATE CELE DE MAI SUS, iar cel mai bun moment este ACUM.

Epilarea definitivă este o procedură revelatoare pentru mine. Dacă tehnologia a evoluat atât de mult, de ce să nu profităm de această evoluție?

Epilarea definitivă cu laser este o procedură folosită pentru îndepărtarea părului nedorit din diverse zone ale corpului, precum axile, picioare, brațe sau zona inghinală. În cadrul procedurii de epilare definitivă, laserul emite o lumină care este absorbită de melanina din firul de păr, distrugând rădăcina acesteia.

Foarte important de reținut este faptul că poți începe procedura doar dacă folosești lama de ras, cu cel puțin 3, 4 săptămâni înainte de a începe efectiv ședințele de epilare definitivă. Părul trebuie să fie negru, iar rădăcina destul de groasă pentru a avea efecte eficiente.

De asemenea, cu o seară înainte de prima ședință veți folosi lama de ras pe zonele pe care doriți să începeți procedura. Nu faceți băi fierbinți nici înainte de procedură, nici în ziua procedurii de epilare definitivă.

Nu vă expuneți la soare, nu mergeți la solar și nu folosiți autobronzant pe tot parcursul procedurii.

De asemenea, înainte de ședințe cu cel puțin 3 zile, nu administrați medicamente fotosensibilizante.

Eu am început EPILAREA DEFINITIVĂ LA DEVINE EPIL pe Bogdan Vodă nr.9, în Constanța.

Este extrem de important să vă îndreptați atenția către persoane specializate care să vă explice tot procesul, și cu care să creați o conexiune care să vă ofere vouă un confort psihic că totul va decurge excelent.

Așa cum a făcut Ioana cu mine.

Ioana și Iuliana sunt cele care au fondat Devine Epil, avânt o vastă experiență în acest domeniu. Pe lângă vasta experiență, sunt niște OAMENI atât de FAINI. Mi se pare atât de important să fii OM înainte de a fi PROFESIONIST.

Eu, în ciuda aparențelor, nu sunt un om foarte sociabil. Ei bine, pe Ioana am avut impresia că o știu de-o viață, atât de ușor a decurs totul. De la discuție, până la procedura în sine.

Am făcut prima ședință pe 03 Ianuarie. Am așteptat aproape o lună pentru a așterne aceste rânduri, tocmai pentru a putea documenta pertinent procesul.

Tehnica folosită de Devine Epil este puțin diferită.

Lucrează cu 3-4 hz, ceea ce înseamnă o trecere lentă, dând timp luminii să identifice rădăcina.

Trecerile sunt repetate, pentru a asigura cât mai bine zona tratată.

Astfel, o ședință full body durează între 2 ore și jumătate chiar 3.

De asemenea, Ioana a avut grijă să acopere toate alunițele sau zonele puternic vascularizate.

Eu tratez urmatoarele zone : axile, mâini, linia abdomenului, linia bikinilor, și picioare. Prima ședință a durat aproape 3 ore, dar Ioana fiind o tipă atât de faină, nu am simțit când a zburat timpul, la propriu.

Se folosește gel ecografic pentru a ameliora orice eventual disconfort. Nu pot să spun nici că nu m-a durut, nici că m-a durut. Am simțit niște pișcături perfect suportabile pentru mine, raportându-mă la celelalte metode de epilare expuse mai sus.

Rezultatele primei ședințe, pentru mine, sunt extraordinare, cu superlativul absolut asumat.

Nu mi-am putut închipui vreodată că voi putea folosi lama de ras, sporadic, de 1 – 2 ori pe săptămână. Părul mai crește, dar foarte rar, pe unele zone având deja goluri. FANTASTIC PENTRU MINE!!!

În zona axilei rezultatele sunt SPEECHLESS…

Băile mele lungi au redevenit o plăcere, finally. După doar o ședință de epilare definitivă…

Ioana mi-a transmis că pentru mine sunt necesare 8 ședințe, între fiecare ședință trecând cam 4 săptămâni, așadar mă pregătesc de a doua ședință curând.

Sunt sigură că VARA ACESTA va avea alt farmec pentru mine. Abia aștept!

Voi documenta procesul pe YouTube și Instagram, iar aici pe blog, voi reveni cu updates, urmând ca la încheierea întregului proces să revin cu impresiile finale.

Sunt convinsă, oricât de hiperbolizat ar suna, că îmi va schimba viața raportându-mă la starea de bine cu mine.

După cele 8 ședințe voi merge la întreținere o dată pe an, însă despre aceste aspecte mai discutăm ulterior.

Ceea ce vreau să vă îndemn în orice aspect al vieții voastre este SĂ ACȚIONAȚI ACUM!

Nu uitați că ceea ce avem mai de preț și cu certitudine este ziua de astăzi…

Dacă sunteți din Constanța, și nu numai, vă recomand din suflet DEVINE EPIL, pe Bogdan Vodă nr.9 – locul în care se întâmplă MAGIA 🙂

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *