Beauty

WINTER SALE la SABON

Sărbătorile trec, dorința de răsfăț rămâne!

Sărbătoarea shoppingului la prețuri atractive continuă la Sabon cu reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse printre care sigur se numără și preferatele tale sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată! 

Până pe 14  ianuarie te așteptăm, așadar, să te răsfeți cu reduceri de până la 35% cu cardul tău Royal Passport! Dacă nu ești încă membru al clubului nostru de clienți fideli, poți achiziționa cardul odată cu produsele și beneficiezi pe loc de oferte!

Te invităm, așadar, să te bucuri de prețuri irezistibile la o selecție de produse și cadouri, inclusiv cele din colecția de Crăciun!

Produse Last Chance 

Ne despărțim de ele pentru a face loc noilor colecții și le oferim cu discount de rămas bun! Dacă le îndragești, acum este momentul să le faci ale tale!

Produse din colecția de sărbători în ediție limitată

Ultimele bucăți din colecția noastră în ediție limitată îți fac cu ochiul la prețuri atractive! Nu rata plăcerea de a savura o aromă fermecătoare – Starlight Bouquet – cu care, din păcate, nu ne vom mai întâlni pe viitor!

Produse legendare cu discount legendar

Ai vrut dintotdeauna să încerci bestseller-ele noastre, dar… ceva te-a oprit? Profită azi de promoțiile Winter Sale la SABON și fă-ți o bucurie!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *