Beauty

Noua colecție de Crăciun

Noua colecție de Crăciun

Calendar ADVENT 2023

Trăiește ora magică a minunilor ascunse și a comorilor surprinzătoare!

Târziu în noapte, când răsar stelele și luna veghează de sus, pe un tărâm deopotrivă straniu și familiar, un orologiu vechi bate ora 13 și uși ascunse se deschid. Te poartă către un loc plin de mister, care se arată doar sub razele lunii…

La neașteptata oră magică, când toată lumea doarme, florile nopții se deschid a sărbătoare. Umplu, astfel, pădurea de arome vrăjite și culori vibrante.

Acestea sunt florile unice care așteaptă până la căderea nopții pentru a-și dezvălui adevărata frumusețe sub lumina stelelor.

În timpul acestor festivități nocturne, licuricii ne ghidează pe căile secrete ale zânelor până când întunericul face loc unor priveliști de neuitat, buchetelor florale romantice, captivante, și bucuriei simple de a descoperi magia pură în inima naturii.

Aceasta e ora magică de dincolo de timp. O oră plină de surprize fermecătoare care pot fi găsite doar la SABON. Acum poți evada în această oră magică din orice moment banal al zilei. Toare acestea cu ajutorul unei arome senzaționale de Sărbători și al texturilor delicioase ce transformă ritualurile zilnice de îngrijire în aventuri palpitante, de neuitat.

Te invităm la numărătoarea inversă!

În spatele fiecărei ușițe ale noului calendar ADVENT, te ispitim să descoperi surprize prețioase, detalii incitante de frumusețe oferite de SABON, care te vor transporta pe tărâmul magic vizibil doar sub lumina lunii…

Delicii încântătoare de îngrijire a pielii, produse de baie sau de corp pentru fiecare zi ce precede Crăciunul. Sunt călăuze ale răsfățului pentru anul ce vine.

E cadoul perfect pentru cei dragi, sau o binemeritată tratație pentru tine.

Abia am așteptat momentul în care să vă pot vorbi despre Colecțiile de Crăciun și Calendare Advent. Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului, cea mai încărcată de emoție, bine și frumos.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *