Beauty

Secretul unui păr care strălucește de sănătate!

Secretul unui păr care strălucește de sănătate!

Descoperă noua colecție de scruburi pentru scalp!

La SABON, credem că exfolierea delicată a scalpului este secretul unui păr frumos. Exfolierea regulată împiedică înfundarea foliculilor de păr și stimulează microcirculația, oxigenarea și reînnoirea celulară.

Vei avea un păr mai sănătos de la rădăcină până la vârfuri cu acest tratament vegan pentru păr, pentru a exfolia delicat pielea capului, a o detoxifica și a îndepărta impuritățile acumulate zilnic.

Secretul unui păr care strălucește de sănătate? Îngrijirea scalpului este noul trend în îngrijirea părului

3 Scruburi pentru scalp îmbogățite cu săruri de la Marea Moartă și infuzate cu 3 uleiuri esențiale organice cu 3 beneficii diferite

Secretul unui păr care strălucește de sănătate? Alege scrubul potrivit nevoilor părului tău

Toate tipurile de păr au nevoie de un scrub pentru scalp. Nu ești sigur care exfoliant este potrivit pentru tine?

Alege produsul având în vedere nevoile pielii tale și „atacă“ problema de la rădăcini cu scrubul pentru scalp potrivit!

Pentru scalp normal și gras – COOLING MINT

Exfoliază delicat și purifică în profunzime scalpul, lăsând părul împrospătat și suplu pentru mai mult timp. Îmbogățit cu săruri vindecătoare de la Marea Moartă și mentă organică purificatoare, esențială pentru a promova o imediată senzație de energie și răcorire.

100% dintre clienți* spun că și-au simțit scalpul imediat reîmprospătat.

Pentru scalp iritat și prurit – RELAXING LAVENDER

Exfoliază delicat și calmează scalpul, pentru un păr moale și suplu. Îmbogățit cu săruri vindecătoare de la Marea Moartă și ulei esențial de lavandă organică cu efect calmant pentru pielea iritată a capului.

Pentru scalp „obosit“ și o creștere înceată a părului – REVITALIZING GERANIUM

Exfoliază ușor și revitalizează rădăcinile părului pentru un păr cu aspect sănătos. Îmbogățit cu săruri vindecătoare de la Marea Moartă și ulei esențial de geranium organic antioxidant, pentru a menține părul sănătos.

Rețeta secretă

Secretul unui păr care strălucește de sănătate!

SĂRURI DE LA MAREA MOARTĂ

Bogate în mod natural în minerale și micronutrienți, sărurile de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate a scalpului, eliminând celulele moarte și promovând reînnoirea pielii prin exfoliere.

O FABULOASĂ SELECȚIE DE ULEIURI ESENTIALE

SABON a selectat cu grijă trei uleiuri esențiale certificate organic pentru beneficiile lor excepționale asupra scalpului.

ULEI ESENȚIAL DE MENTĂ BIO – Uleiul esențial de mentă are proprietăți purificatoare. Mirosul său revigorant oferă o senzație de energie și un efect de imediată răcorire.

ULEI ESENȚIAL DE LAVANDĂ ORGANIC – Cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și calmante, uleiul esențial de lavandă promovează calmul și confortul.

ULEI ESENȚIAL DE GERANIUM ORGANIC – Bogat în antioxidanți, uleiul esențial de geranium ajută la combaterea radicalilor liberi și menține părul sănătos.

O textură ce satisface toate simțurile

Textura de un alb nobil, granulată, se topește și se transformă într-o spumă delicată, pentru a-ți răsfăța simțurile.

Cum se utilizează

Aplică pe părul umed și masează la nivelul scalpului cu mișcări circulare, până se formează spuma. Masajul stimulează microcirculația, oferind oxigen și substanțe nutritive părului. Clătește bine cu apă caldă și continuă cu șampon și balsam sau cu masca de păr preferată. Utilizează până la de două ori pe săptămână.

Bucură-te de cea mai eficientă rutină de îngrijire a părului de la SABON!

Care este secretul unui păr frumos și sănătos? La SABON, ne-am imaginat trei pași ce au grijă de părul tău: Exfoliere, Curățare și Tratament.

EXFOLIAZĂCURĂȚĂTRATEAZĂ
Îndepărtează celulele moarte, impuritățile și poluanții de pe scalp, în timp ce-ți răsfeți toate simțurile. Dezvăluie un păr superb, datorită unei selecții de uleiuri esențiale organice prețioase.Curăță delicat și protejează părul pentru a-l lăsa sănătos, strălucitor și divin parfumat, cu șampoanele SABON.Oferă părului tău o strălucire vibrantă și protejează-l de deteriorare cu măștile de păr delicios parfumate de la SABON.
NOU! Scrub pentru scalp Cooling Mint  
NOU! Scrub pentru scalp Relaxing Lavender  
NOU! Scrub pentru scalp Revitalizing Geranium  

Sabon este Secretul unui păr care strălucește de sănătate!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *