Beauty

Esponjabon – BEAUTYBEE.RO

Esponjabon

Dragile mele, supun atenției voastre noua mea descoperire – virală pe TikTok. Produsele ESPONJABON, altfel spus – burețeii cu spumă de săpun.

Spumă de săpun Esponjabon, cu cărbune activat pentru un efect purificator, burete in interior și săpun in exterior

Spuma de săpun Esponjabon Charcoal, cu cărbune activat pentru efect purificator, este un produs revoluționar care combină beneficiile unui burete exfoliant și ale unui săpun într-un singur produs multifuncțional. Acest produs este ideal pentru igiena zilnică și îndepărtarea impurităților de pe piele.
Spuma de săpun Esponjabon Charcoal este un burete de baie îmbibat în săpun cu cărbune activat. Cărbunele activat este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare și detoxifiante, care ajută la îndepărtarea murdăriei, uleiului și a celulelor moarte de pe piele, lăsând-o curată și revitalizată.
 

Cum să îl utilizați?


Pentru a utiliza Spuma de săpun Esponjabon Charcoal, umeziți buretele în apă și aplicați-l pe piele cu mișcări circulare, pentru a crea o spumă bogată. Masați ușor zona dorită, exfoliind și curățând pielea în profunzime. Clătiți bine buretele după fiecare utilizare și lăsați-l să se usuce.
 

Ingrediente


Spuma de săpun Esponjabon Charcoal conține următoarele ingrediente: cărbune activat, glicerină, apă, sodiu cocoat, propilen glicol, sorbitol, sodiu stearat, sodiu laurat, parfum și conservanți.
 

Recomandări de utilizare


Spuma de săpun Esponjabon Charcoal este recomandată pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Utilizați acest produs zilnic pentru a vă curăța și exfolia pielea în mod delicat, îmbunătățind astfel aspectul și textura acesteia. De asemenea, este un produs excelent pentru călătorii, deoarece economisește spațiu și elimină nevoia de a transporta atât săpun, cât și un burete separat.


Ce este cărbunele activat și care sunt principalele beneficii ale folosirii lui?

Cărbunele activat este o substanță poroasă obținută prin tratarea cărbunelui natural (lemn, turbă, coajă de nucă de cocos etc.) cu oxigen, în condiții de temperatură și presiune ridicate. Acest proces determină formarea unei structuri cu pori foarte mici care măresc suprafața de contact a cărbunelui. Acest aspect îi conferă o mare capacitate de absorbție și purificare.
 

Principalele beneficii pentru piele ale folosirii săpunului cu cărbune activat sunt următoarele:

 1. Efect purificator: Cărbunele activat acționează ca un magnet pentru impurități, atrăgând și eliminând murdăria, uleiurile și bacteriile de pe suprafața pielii, precum și din pori. Acest lucru poate ajuta la prevenirea acneei și la menținerea unui ten curat și sănătos.
 2. Exfoliere: Săpunul cu cărbune activat ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii, lăsând-o mai fină și mai strălucitoare. Exfolierea regulată poate îmbunătăți aspectul și textura pielii și poate stimula regenerarea celulară.
 3. Echilibrare a producției de sebum: Cărbunele activat poate ajuta la reglarea producției de sebum, făcând acest săpun potrivit pentru persoanele cu ten gras sau mixt. Pielea nu va fi uscată în exces, ci va fi curățată și hidratată în mod echilibrat.
 4. Reduce aspectul porilor: Prin curățarea în profunzime a porilor și îndepărtarea impurităților, săpunul cu cărbune activat poate contribui la reducerea aspectului porilor dilatați și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
 5. Calmează iritațiile: Datorită proprietăților sale purificatoare și antiinflamatorii, cărbunele activat poate calma iritațiile și roșeața pielii, fiind potrivit și pentru pielea sensibilă sau predispusă la inflamații.
   

În concluzie, săpunul cu cărbune activat oferă numeroase beneficii pentru piele, cum ar fi curățarea în profunzime, exfolierea, echilibrarea producției de sebum și calmarea iritațiilor. Este potrivit pentru o varietate de tipuri de piele, inclusiv pielea grasă, mixtă și sensibilă.

Esponjabon cu levănțică

Spuma de săpun Esponjabon cu levănțică 

Este un produs calmant și revitalizant, multifuncțional, ce îmbină într-un mod ingenios buretele și săpunul, fiind ideal pentru îngrijirea zilnică a pielii.


Ce este Săpunul-burete Esponjabon cu levănțică?


Spuma de săpun Esponjabon cu levănțică este un săpun multifuncțional, care are în interior un burete moale și eficient în exfolierea delicată a pielii. Acest produs asigură atât curățarea, cât și exfolierea pielii, lăsând-o proaspătă și revitalizată.

Ce este levănțica si care sunt principalele beneficii ale folosirii ei?

Levănțica, cunoscută și sub denumirea de lavandă, este o plantă aromatică din familia Lamiaceae. Este originară din regiunea mediteraneană. Uleiul esențial extras din florile de levănțică este folosit pe scară largă în industria cosmetică. Dar și a produselor de îngrijire personală, inclusiv în săpunuri, datorită multiplelor sale beneficii:

 1. Efect calmant și relaxant: Levănțica este cunoscută pentru proprietățile sale calmante și relaxante, ajutând la reducerea stresului și a anxietății. În săpunuri, aroma de levănțică poate crea o atmosferă de relaxare în timpul băii sau dușului.
 2. Proprietăți antibacteriene și antifungice: Uleiul esențial de levănțică are proprietăți antibacteriene și antifungice, care pot ajuta la prevenirea infecțiilor și la menținerea sănătății pielii.
 3. Antiinflamator: Levănțica are proprietăți antiinflamatorii. Acestea pot ajuta la reducerea roșeții și inflamației pielii. Este benefică pentru persoanele cu piele sensibilă sau cu afecțiuni precum eczeme sau psoriazis.
 4. Regenerare celulară: Levănțica stimulează regenerarea celulară, ajutând la vindecarea rănilor și la reducerea cicatricilor, precum cele lăsate de acnee sau arsuri.
 5. Efect de echilibrare: Levănțica poate ajuta la echilibrarea producției de sebum, fiind benefică pentru persoanele cu piele uscată sau grasă, deoarece contribuie la menținerea unui nivel adecvat de hidratare a pielii.
 6. Repelent natural: Levănțica are, de asemenea, proprietăți repelente, putând fi utilă în îndepărtarea insectelor și prevenirea mușcăturilor.


Prin includerea levănțicii în săpunuri, aceste beneficii pot fi transferate pielii în timpul utilizării, contribuind la menținerea sănătății și a aspectului său plăcut.

Burete de duș 2 in 1 Esponjabon, cu plasă exfoliantă si săpun de Mother of Pearls încorporat, cu efect iluminator

​​Shower bath puff with Mother of Pearls Soap 

Este un produs de îngrijire a pielii, ideal pentru a-ți îmbunătăți rutina de duș sau baie. Acesta include un burete de duș cu plasă exfoliantă cu bucătele de săpun in interior, un ingredient natural prețios, ce conferă acestui produs beneficii excelente pentru piele.


Utilizarea acestui produs este foarte ușoară: umezește buretele de duș cu apă caldă, aplică o cantitate mică de săpun cu Perle de Mamă și apoi masează ușor pielea pentru a curăța și exfolia eficient. În timp ce plasa exfoliantă îndepărtează celulele moarte și ajută la stimularea regenerării celulare, săpunul cu Perle de Mamă poate ajuta la hidratarea pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire și menținerea sănătății pielii.


Beneficiile folosirii acestui produs sunt multiple și includ:

 • Exfolierea eficientă a pielii, eliminarea celulelor moarte și îmbunătățirea texturii pielii;
 • Hidratarea și protecția pielii, datorită proprietăților hidratante și antioxidante ale Perlelor de Mamă;
 • Reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii, cum ar fi ridurile și petele de vârstă;
 • Îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul pielii;
 • Curățarea eficientă a pielii de impurități și excesul de sebum, prevenind astfel apariția acneei și altor afecțiuni ale pielii.


Produsul Shower bath puff with Mother of Pearls Soap este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să aibă o piele curată, hidratată și sănătoasă,. Cu ajutorul acestui produs de îngrijire a pielii ușor de utilizat și cu beneficii excelente.


În general, sapunurile ce conțin ingrediente din Perlele de Mamă sunt apreciate pentru proprietățile lor hidratante, antioxidante și antiîmbătrânire. Acestea pot ajuta la:

 1. Îmbunătățirea hidratării pielii: Perlele de Mamă conțin proteine, aminoacizi și minerale esențiale pentru piele, cum ar fi calciul, magneziul și zincul. Aceste substanțe ajută la menținerea hidratării pielii și previn deshidratarea.
 2. Reducerea semnelor de îmbătrânire: Perlele de Mamă conțin antioxidanți puternici, cum ar fi conchiolină, care poate ajuta la prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii, cum ar fi ridurile și petele de vârstă.
 3. Exfolierea pielii: Perlele de Mamă pot ajuta la exfolierea pielii, eliminând celulele moarte și stimulând regenerarea celulară, ceea ce poate duce la o piele mai fină și mai strălucitoare.
 4. Menținerea sănătății pielii: Perlele de Mamă conțin substanțe naturale antibacteriene și antiinflamatorii, care pot ajuta la prevenirea și tratarea acneei și a altor afecțiuni ale pielii.
 5. Îmbunătățirea circulației sanguine: Prin masajul pielii cu sapunurile ce conțin ingrediente din Perlele de Mamă se poate îmbunătăți circulația sanguină la nivelul pielii, contribuind la o piele mai sănătoasă și mai luminoasă.

Spumă de săpun pentru copii Esponjabon, cu aromă de vată de zahăr, burete în interior și săpun în exterior, multifuncțional

Săpun-buretele pentru copii Esponjabon

Este un produs multifuncțional, ideal pentru a face baia copiilor mai distractivă și mai ușoară.

Acest săpun-burete este perfect pentru a spăla pielea copiilor cu blândețe, datorită buretelui său moale și texturat. În plus, săpunul din exteriorul buretelui îi ajută să se spele într-un mod mai eficient. Nu va mai fi nevoie să folosească săpun suplimentar.


Săpun-buretele Esponjabon poate fi folosit pentru a curăța atât corpul, cât și părul copiilor. Pentru a-l utiliza, trebuie să se ude bine buretele cu apă caldă. Apoi veți masa delicat pe piele și pe păr, pentru a crea o spumă bogată și plăcută. După utilizare, săpun-buretele poate fi clătit bine cu apă. Lăsați-l să se usuce într-un loc uscat și aerisit.


Principalele beneficii ale folosirii săpun-buretelui pentru copii Esponjabon sunt:

 1. Curățare eficientă: Săpunul din exteriorul buretelui ajută la curățarea eficientă a pielii și părului copiilor, fără a fi necesar să se folosească alte produse de curățare suplimentare.
 2. Îngrijire blândă: Buretele moale și texturat ajută la curățarea pielii copiilor cu blândețe, fără a le irita sau a le usca pielea.
 3. Aroma delicioasă: Aroma dulce și plăcută de vată de zahăr face ca baia copiilor să fie mai distractivă și mai plăcută.
 4. Ușor de utilizat: Săpun-buretele Esponjabon este ușor de utilizat. Nu necesită alte produse suplimentare pentru a face baia copiilor mai eficientă și mai distractivă.

În concluzie, săpun-buretele pentru copii Esponjabon este un produs excelent pentru a face baia copiilor mai distractivă și mai ușoară. Acesta oferă o curățare eficientă, dar blândă a pielii și părului copiilor. Aroma sa plăcută îi face să îndrăgească baia și mai mult.

Regăsiți produsele pe beautybee.ro unde aveți 25% reducere până la finalul lunii Iunie folosind codul elenad25.
 

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *