Beauty

HYDRA VÉGÉTAL

HYDRA VÉGÉTAL – YVES ROCHER

APA,O SURSĂ ESENȚIALĂ PENTRU PIELE

Perturbarea mecanismelor de hidratare ale pielii la aceste trei niveluri duce la deshidratarea pielii, ceeace rezultă în senzații de disconfort și de strângere. În plus, factorii externi de mediu, cum ar fi vântul, poluarea, încălzirea, condițiile climatice, precum și lipsa somnului sau o dietă dezechilibrată contribuie la această deshidratare a pielii.
Prin urmare, toate tipurile de piele pot fi afectate în anumite condiții sau în anumite anotimpuri.
Este așadar necesar să întărim mecanismele naturale de hidratare ale pielii.

Pielea este alcătuită din 70% apă. Această compoziție asigură menținerea sa suplă, moale și tonifiată, precum și capacitatea sa de a-și îndeplini corect funcțiile, în special aceea de barieră împotriva factorilor agresori externi.


Zilnic, în mod natural și continuu, aceasta pierde apă prinevaporare: acest lucru se numește pierdere insensibilă de apă. De asemenea, poate pierde apă prin transpirație (în cazul efortului fi zic sau al emoțiilor puternice, de exemplu, pentru a regla temperatura corpului).
Sunt activate mai multe mecanisme biologice pentru a menține hidratarea optimă a pielii.
Apa este stocată în dermă datorită fi xatorilor apei, care sunt prezenți în mod natural în piele și sunt capabili să o capteze. Apoi, este răspândită din dermă în epidermă în funcție de nevoile pielii. În același timp, bariera de piele joacă un rol esențial în limitarea evaporării apei.

CUM POT SĂ ȘTIU DACĂ PIELEA MEA ESTE DESHIDRATATĂ?

AM PIELEA DESHIDRATATĂ SAU USCATĂ?


Pielea uscată este un tip de piele, în timp ce pielea deshidratată este o afecțiune. Aceasta este o piele căreia îi lipsește apa, în timp ce pielea uscată este o piele căreia îi lipsesc lipidele și apa. Ne păstrăm tipul de piele pe toată durata vieții. Fie că este în mod natural uscată, mixtă, normală sau grasă, pielea poate fi deshidratată de agresiunile externe.
Este o afecțiune pe termen scurt.


CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ TENUL MEU GRAS ESTE ȘI DESHIDRATAT?


Este esențial să vă hidratați pielea, când aveți tenul gras. Atunci când curățăm prea mult pielea grasă, stratul hidrolipidic este slăbit. Capacitatea pielii de a reține apa nu mai este optimă: apare o senzație de disconfort și strângere.


CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ TENUL MEU SENSIBIL ESTE ȘI DESHIDRATAT?


Pielea sensibilă are o barieră cutanată slăbită, ceea ce o face să reacționeze intens. Prin urmare, este esențial să o hidratăm pentru a-i întări bariera cutanată, pentru a o face mai puternică împotriva factorilor agresori externi.

BIO-INSPIRAȚIA SE AFLĂ LA BAZA TEHNOLOGIEI CU ACȚIUNE TRIPLĂ DE HIDRATARE

Botaniștii și fitologii Yves Rocher au fost bio-inspirați de o plantă suculentă cu un mecanism remarcabil pentru apă: Edulis. Această plantă are capacitatea de a rezista stresului cauzat de amplasarea pe coastă (secetă și conținut ridicat de sare, care perturbă creșterea multor plante) datorită morfologiei sale particulare. Frunzele sale groase, cu bază triunghiulară, pot stoca o cantitate maximă de apă în celulele lor și o captează în centrul frunzei datorită unei cuticule groase, limitând evaporarea acesteia.
Acest mecanism de captare și reținere a apei în frunzele sale este similar cu cel al hidratării pielii și, prin urmare, a determinat cercetătorii noștri în Cosmetică Vegetală să studieze această plantă.
Din anul 2012, avem propriile culturi de Edulis pe terenurile native ale mărcii, în localitatea La Gacilly, din Franța. Agronomii noștri cultivă în conformitate cu principiile agroecologiei, care armonizează producția noastră de plante cu ecosistemul și cu biodiversitatea locală.
Modelul nostru de agricultură ecologică și de agroecologie ne-a permis să obținem certificarea Uniunii pentru BioComerțul Etic pentru această sursă.

HYDRA VÉGÉTAL


TEN INTENS HIDRATAT ȘI REVITALIZAT

PRIMUL SER CARE STOCHEAZĂ APA ÎN PIELE, PENTRU 100H DE HIDRATARE.

Încă de la prima aplicare, pielea este cu +40%** mai hidratată, proaspătă și
confortabilă.
După 1 lună, tenul este tonifiat și mai luminos.

SER HIDRATARE INTENSĂ 100 DE ORE – HYDRA VÉGÉTAL

De la prima aplicare, pielea este hidratată continuu timp de 100 de ore.

După 1 lună, tenul este strălucitor și neted.

GEL-CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE

Imediat, tenul este hidratat cu apă. Timp de 48 de ore tenul este intens hidratat și revitalizat pentru un efect de luminozitate.
Textură de gel-cremă
Se aplică pe ten dimineața și seara după aplicarea serului.

GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR

Acest gel proaspăt hidratează și luminează conturul ochilor. Pungile de sub ochi par reduse.

Pe Instagram vă așteaptă o surpriză.

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *