Lifestyle

BE PROGRESSIVE – SPORT ACASĂ

BE PROGRESSIVE – cred că este laitmotivul existenței mele, în orice aspect al acesteia.

În ceea ce privește activitatea fizică, recunosc, sunt comodă. N-am fost, însă, dintotdeauna așa.

In adolescență am făcut handbal de performanță. Odată cu facultatea, ulterior locul de muncă, am intrat într-o rutină combinată cu un soi de letargie. Deloc benefice pentru sănătatea mea fizică și psihică.

De când cu pandemia, consider că suntem și mai comozi. Deși trăim în secolul vitezei, viteza aceasta are valențe doar privitor la mecanizarea muncă-casă.

Nouă nu ne mai acordăm nici TIMP, nici ATENȚIE. Mintea ne este mult prea ocupată să acoperim nevoile de bază, ratele, facturile…

Ce nu conștientizăm noi este că sănătatea psihică este într-un acord perfect cu cea fizică. Dacă psihic nu ești în regulă, se va reflecta imediat în diverse dezechilibre din organism.

SPORTUL ESTE SĂNĂTATE CURATĂ

MENS SANA IN CORPORE SANO

Ar trebui să ne fie de căpătâi acest proverb latin.

Ei bine, eu am început să acord o atenție sporită acestui aspect, și am decis să nu treacă o zi fără să fac sport. Acasă, în confortul meu.

Nu e musai să mergi la sală pentru a face mișcare. Există o mulțime de variante.

Așa i-am descoperit pe cei de la Be Progressive.

Găsiți la ei pe site o mulțime de alternative pentru a face sport acasă, dar și într-un context specializat.

Regăsiți o gamă variată de aparate. Uite-așa, m-am hotărât eu la un stepper, pe care l-am și achizionat anul trecut. De atunci nu exista zi, în care să nu fac sport acasă.

De această dată am decis să ofer un altul, în dar de ziua cumnatului meu. Fiind o fire foarte activă, m-am gândit că i-aș face o bucurie.

Modelul ales este acesta.

Stepper HMS S8004

Stepper cu manere HMS S8004, greutate maxima utilizator 100kg

Trasatura distinctiva a acestui steppter este posibilitatea de antrenament in plan oblic. In plus, S8004 are o coloana solida ce permite mentinerea unui echilibru mai usor in timpul exercitiilor.

 Exercitiile oblice maresc versatilitatea efectelor si accelereaza arderea grasimii corporale excesive si a celulitei.

Stepper-ul HMS este echipat si cu manere ce va permit sa extindeti activitatea fizica, imbunatatind efectele antrenamentului. Produsul a fost realizat din materiale de cea mai buna calitate. Avantajul este posibilitatea de a regla rezistenta.

Exercitiile pe stepper sunt recomandate atat femeilor, cat si barbatilor de toate varstele. Ajuta la arderea caloriilor, consolidand in acelasi timp muschii si imbunatatind starea generala.

CARACTERISTICI GENERALE

SportFitness
TipCu manere
Nivel pregatireIncepatori Intermediari Avansati
Activitate monitorizataNumarul pasilor Calorii arse
FunctiiScan Computer antrenament Ajustare inaltime
CuloareMulticolor

DIMENSIUNI

Lungime40 cm
Latime43 cm
Greutate10 Kg
Greutate maxima suportata100 Kg

S-a bucurat mult, iar eu m-am bucurat de bucuria lui.

Tu alegi ce faci cu timpul tău. Tu alegi când și cum vei face schimbarea.

Ce vreau eu să-ți spun este că poți face mișcare oriunde. Acordă-ți timp si fă lucruri pentru tine. Dacă tu nu esti ok, nu vei reuși să atragi lucruri bune în viața ta.

BE PROGRESSIVE!!!

Please follow and like me:
fb-share-icon

2 thoughts on “BE PROGRESSIVE – SPORT ACASĂ

  1. Felicitari pentru aceasta initiativa! Alegerea stepper-ului HMS S8004 din magazinul Be Progressive pentru cumnatul tau a fost cea mai buna decizie! Angajamentul tau de a fi mereu activa, motivatie si implicarea sunt elementele-cheie destinate unei vieti implinite si echilibrate. Iti felicit determinarea de a ramane mereu progresiva si de a arata tuturor contrariul oricarei rutini impovaratoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *