FASHION & OUTFITS

SĂ NE FIE PRIMĂVARĂ!

Să ne fie Primăvară! Să ne fie bine și frumos! Pace și liniște…

Iubire și binecuvântări!

Oameni dragi, iată că, timid sosește Primăvara. Odată cu ea parcă totul capătă alte valențe, nu degeaba spunem că totul renaște. Este anotimpul cel mai pur, altfel spus, dacă l-am încadra într-o coloristică anume, este VERDE CRUD. Nu-i așa?

Datorită celor de mai sus, în această perioadă fac tranzitia la garderoba pentru sezonul cald. Cred, însă, că ați observat deja că port mai multe rochii. Că experimentez în ceea ce privește acest aspect.

De când am descoperit Bonprix, doar de acolo îmi achiziționez rochiile. Diversitatea modelelor și calitatea materialelor mă determină să comand constant de la aceștia.

De această dată am comandat niște modele absolut superbe. Nu mă pot decide care îmi place mai mult.

Sunt elegante, feminine, dar totuși casual. Le-am ales, astfel încât să le pot purta atât cu pantofi, cât și cu teniși. Știți că nu mă dezic de stilul confortabil, în care să mă simt bine cu mine.

Consider că stilul ești TU!

Nu mă ghidez niciodată după trend-uri, ci doar după ce mă face să simt bine cu mine.

Prima rochie este un roșu moviu sublim. Elegantă, diafană, delicată. Apogeul feminității.

Pentru zilele în care vrei să ai atitudine dar totuși să fii vulnerabilă, îți reomand să acorzi atenție acestui model. Este o reală feerie.

Varianta acestei rochii pe roșu a trebuit să fie a mea. Știți că o am deja pe verde, v-am adus-o în atenție în outfit-uri de Toamnă. Am primit o mulțime de complimente purtând-o.

Cu rochiile rezolvi rapid orice outfit. Nu-ți bați capul cu ce piesă vestimentară combini cămașa, pantalonii, bluza sau fusta. Ești gata într-un minut, și RADIEZI!

Spune-mi, tu porți rochii?

Să ne fie Primăvară, oameni dragi!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *