Books

CE MAI CITESC?

Ce mai citesc? Cred că-mi pun o întrebare oarecum stupidă, în condițiile în care există milioane, dacă nu miliarde de cărți ce așteaptă să fie descoperite.

Ideea este că în ultimii ani, am fost foarte încărcată, foarte stresată, epuizată în definitiv.

Am experimentat tot soiul de stări, frici, angoase chiar, așa cum sunt sigură că și voi ați făcut-o. Spun asta, tinând cont de contextul Pandemiei, Razboiului și contextului econimic.

Ce am descoperit eu în acești ani? Ei bine, mintea îți poate fi propriul dușman, oglindind pe trup tot ceea ce tu gândești la nivel conștient sau inconștient.

Astfel, am tot căutat să MĂ AJUT, și să-mi educ mintea, într-o formă sau alta. Să învăț că GÂNDURILE CĂLĂTORESC PÂNĂ LA MARGINI DE UNIVERS ȘI SE ÎNTORC…

M-am apropiat și mai mult de Dumnezeu, și am căutat constant să citesc, să cunosc povești ale oamenilor care au învățat sa GÂNDEASCĂ ÎN AVANTAJUL LOR.

Poate nu vă plac cărțile de dezvoltare personală. Nicio problemă, nu trebuie să placă tuturor. Eu sunt genul de persoană care le SAVUREAZĂ.

Unele mai bune, altele mai puțin bune, dar cine suntem noi să judecăm abordarea celuilalt? Ideea este să ai capacitatea să citești printre rânduri și să extragi esența.

Cu ce am început anul în materie de cărți?

Atomic Habits – James Clear

O cale usoara si eficienta de a-ti forma obiceiuri bune si a scapa de cele mai puțin bune.

După ce o termin pe aceasta, voi cotinua cu / Cand corpul spune nu – Costul stresului ascuns – Gabor Mate.

De asemenea, vreau neapărat sa citesc MANIFEST – Roxie Nafousi, întrucât am înțeles că ar fi răspunsul autoarei la serie SECRETUL de Rhonda Byrne. Serie pe care am citit-o cu mare, mare interes. MERITĂ!!!

Tu, ce mai citești?

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *