Motivational

CREAREA DE CONȚINUT

Crearea de conținut. Despre asta discutăm astăzi, dragii și dragile mele. Va fi un articol sărac în fotografii, dar bogat în pasiune.

Pentru că, da, CREAREA DE CONȚINUT este PASIUNEA MEA. Faptul că pot aduce în atenția oamenilor – pasiunile mele – iar acestea îi și inspiră… ESTE MAGIC.

Totuși, toată treaba asta cu “influencingul” a căpătat o conotație peiorativă din diverse considerente. Abordare eronată și diverse frustrări, dacă mă întrebați pe mine. Loc sub soare este pentru toată lumea iar fiecare este LIBER să facă ce și cum consideră. În limitele BUNULUI-SIMȚ, evident.

Ei bine, deseori, într-adevăr se depășesc aceste limite sus meționate. De aici și conotația peiorativă în care a fost învăluit acest termen de CREATOR DE CONȚINUT.

Nu mă consider nicio clipă influencer…

Nu sunt aici să influențez pe nimeni. Sunt aici să INSPIR și să mă las INSPIRATĂ.

Pentru mine, SOCIAL-MEDIA este un mico-univers. Dacă am ști să folosim rețelele de socializare în beneficiul nostru, nu ar mai exista multe lucruri. La conotațiile peiorative, mă refer.

Sunt aici de câțiva ani, nici nu mai știu câți. Am întâlnit oameni minunați, am creat conexiuni și am avut oportunitatea să lucrez cu Branduri cu care nu am visat vreodată să lucrez.

Important este să faci lucrurile cu pasiune, și să crezi.

Pentru mine, crearea de conținut este o formă de terapie. Uit de cotidian, de rutină și de nemulțumiri. În contextul actual, în special, m-a ajutat mult să evadez din cotidian și să mă încarc cu frumos. CU FRUMOS ȘI CU BINE.

Deviza mea aici este – EMOȚIE DIN FRUMOS, FRUMOS DIN EMOȚIE.

Dacă vrei să faci VLOGGING/BLOGGING fă-o cu pasiune. Succesul vine în timp, iar treaba asta cu succesul este totuși relativă. Pentru mine, succesul este reprezentat de OAMENII pe care i-am întâlnit, și pe care nu aș fi avut cum să-i întâlnesc în alt mod.

Eu m-am gândit mult până să încep. Oare ce va spune X? Oare ce părere va avea Y?

NU CONTEAZA! ORICÂT DE EGOIST AR SUNA ASTA!!!!

Conteaza ca tu și consțiința ta să fiți în armonie.

Lumea va vorbi oricum. Din diverse considerente, dar cele mai probabile sunt invidia și frustrarea…

De un an și jumătate mă găsiți pe YouTube. Probabil din această cauză scriu mai rar aici. Voi continua să scriu, blogul fiind proiectul meu de suflet, la care recunosc, am vrut să renunț de multe ori.

Motivul fiind că lumea nu mai citește. Partea video primează, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Trăim în Secolul vitezei. Știu asta.

Crează conținut cu pasiune! Inspiră și lasă-te inspirat!

Fii constant!

Fii prezent!

Fii tu!

Fă asta cu și din pasiune, iar succesul nu va întârzia să apară.

Și nu uita, CREATORII DE CONȚINUT NU PRIMESC NIMIC GRATIS!

Se muncește mult dar rezultatele sunt pe măsură!

Sper că ți-am fost de ajutor, în eventualitatea în care îți doreai, dar ți-era teamă să începi.

JUST DO IT!

Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *