FASHION & OUTFITS

ȚINUTE DE TOAMNĂ

Ținute de Toamnă Bonprix.

Am așteptat cu sufletul la gură să vă vorbesc despre aceste ținute. De ce? Pentru că am comandat pentru prima dată de pe magazinul online Bonprix.

Am auzit, așa cum cred că ați auzit și voi, multe lucruri bune despre ei. În primul rând pentru că, pe site găsim o paletă variată de piese vestimentare. Totodată, am fost plăcut impresionată de materialele hainelor.

Am găsit bumbac, vâscoză, lână, și multe alte tipuri de țesături și materiale. Deci aveți de unde alege.

În cele ce urmează, vă aduc în atenție piesele vestimentare alese de mine, și cum le-am integrat în ținute.

Aveam nevoie de o geacă mai lungă sau un palton, așa că am comandat un mantou matlasat absolut superb, într-o nuanță oliv cu inserții roz. Se potrivește într-o mulțime de combinații, și mi se pare că îmi complimentează frumos trăsăturile.

MANTOU MATLAT OLIV/ROZ PAL

Să aveți în vedere faptul că sunt nuanțe care “vă prind bine” pentru că se potrivesc carnației voastre.

Materialul este foarte fain și se așază foarte frumos.

Eu sunt o mare iubitoare a cămășilor, deci implicit și a tunicilor. Când am văzut Rochia Paisley din vîscoză sustenabilă, am zis, A MEA EȘTI! Poate fi integrată foarte frumos într-o ținută elegantă cu botine negre cu toc, așa cum am făcut și eu, dar la fel de bine merge și cu botine fără toc, cizme sau adidași. Mi se pare absolut superbă și extrem de feminină.

Rochia Paisley
ROCHIE BONPRIX

Cum nu mă dezic de pasiunea mea pentru jeans am găsit chiar la reducere, cămașa aceasta cu aspect de blugi, din bumbac eco. Eu am integrat-o într-o ținută tot cu jeans, dar merge foarte frumos și cu o fustă de piele sau dintr-un tiul amplu.

CĂMAȘĂ BUBMAC ACO – ASPECT DE BLUG
CĂMAȘĂ BONPRIX

Pentru astfel de ținute, ador Toamna, și aștept cu nerăbdare Iarna.

OOTD BONPRIX

Dacă vă luați ceva de pe Bonprix, sau dacă aveți deja piese vestimentare de pe acest site, în garderoba voastră, sunt tare curioasă cum vi se par, și ce mărimi vă comandați.

OUTFIT

Pentru toate cele prezentate astăzi, mărimea mea este 34.

LOVE,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

13 thoughts on “ȚINUTE DE TOAMNĂ

  1. Geaca e super, imi place multt modelul si culoarea!! Sa te bucuri de noile hainute! Am mai comandat si eu cate ceva pentru toamna, ma gandesc de ce as mai avea nevoie, eventual pentru iarna…

  2. Rochite pentru zile de toamna calduroase, nu prea comand online, imi place sa probez, tocmai pentru a nu avea probleme cu marimile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *