Beauty

CITRUS BLOSSOM – Păstrează parfumul verii

Citrus Blossom – colecția Sabon ne îndeamnă să ne bucurăm încă, de parfumul verii.

Vara a trecut, dar lumina ei incă mai scaldă cu blandețe grădinile și livezile.

Iar vara din suflet nu pleacă niciodată, pe câmpurile veșnic verzi și pline de amintiri ale inimii, soarele răsare în fiecare zi.

Intră în grădina fermecată a imaginației tale de copil, într-un paradis al amintirilor frumoase, unde cerul este întotdeauna albastru, e veșnic vara, iar soarele surâde mereu pe cer. Delicatele flori de lămâi iși eliberează cu nonșalanță parfumul în aerul cald al verii, iar tu visezi la ce va să fie și te legeni ușor, într-un leagăn de flori, la umbra unui mandarin.

SABON sarbatorește bucuria pură a inimii cu CITRUS BLOSSOM, o colecție însorită inspirată de citrice, o sărbătoare a culorilor vii, a parfumurilor luminoase și a verilor de neuitat pe care le-am trăit și le vom trăi.

În septembrie bucură-te de vara ta indiană, cu produse sărutate de soare, pentru corpul tau și pentru casa ta. Citrus Blossom te îmbie să savurezi momente prețioase de tihnă și bunăstare, să te lași învaluită de nuanțele vii și acidulate ale unei veșnice veri SABON.

Citrus Blossom – Povestea parfumului

Evadează într-o livadă plină de fructe coapte și lasă-ți spiritul să înflorească liber, plin de bucurie!

Proaspăt, luminos și plin de emoție, acest parfum dulce, acidulat, cu note citrice, este modalitatea perfectă de a-ți revigora simțurile și de a te reconecta cu spiritul ludic al unei veri strălucitoare. E parfumul delicat al celor mai prețioase amintiri de vară.

Notele de varf citrice, de mandarină și bergamotă, înveselesc și încântă, iasomia și florile de portocal captează cea mai pură esență a verii, iar căldura reconfortantă a moscului intensifică senzația de energie bună, de optimism.

Note de varf: bergamota, mandarina |

Note de mijloc: flori de portocal, iasomie | 

Note de baza: paciuli, vanilie, mosc.

Propun în cele ce urmează, să descoperim împreună câteva dintre produsele gamei.

EAU DE SABON

EAU DE SABON este vara la sticluță. EMOȚIE DE VARĂ…

Eu vă tot spun că SABON este o reală încântare olfactivă.

Aroma de camera

Pastrează parfumul verii în casa ta!

Aroma de camera Citrus Blossom va umple de veselie orice spațiu, revigorând atmosfera cu parfumul său acidulat și fresh, iar difuzorul elegant de eliberare treptată a aromei devine un luxos obiect de decor.

Unt de maini

Formula bogată a acestui unt de mâini te va cuceri! Este îmbogățită cu ulei din fructul pasiunii și vitamina C, pentru a hidrata, protejași netezi pielea delicată a mâinilor.

Trebuie să mergeți într-un magazin Sabon. După ce veți testa produsele, veți înțelege ce spun.

LOVE,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

10 thoughts on “CITRUS BLOSSOM – Păstrează parfumul verii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *