Beauty

BROW CHAT

Brow chat referitor la produsele mele preferate pentru sprâncene din ultima perioadă.

Sprâncenele sunt rama feței. Cred că ați mai auzit această sintagmă. Ele incadrează frumos trăsăturile și le evidențiează. Așadar, trebuie să le acordăm o atenție deosebită, iar cel mai important să nu le pensăm excesiv si obsesiv.

Au fost și sunt tot soiul de trend-uri. Nu trebuie să le urmezi, decât dacă ți se potrivesc.

Încă un sfat important! Sprâncenele naturale sunt cele mai faine, în accepțiunea mea. Iar aici nu mă refer neapărat la cele mai pline, pentru că nu toți suntem înzestrați cu spâncene pline și bine definite.

Ideea este să mergem pe forma noastră naturală, să pensăm excesul, și să umplem golurile acolo unde este nevoie.

Termenul de sprâncene perfecte este relativ și subiectiv, depinzând în totalitate de preferințele fiecărei persoane.

În cele ce urmează, vă aduc în atenție favoritele mele într-ale sprâncenelor, produsele pe care le alternez zilnic.

Catrice Volume&Lift

Este achizitionat recent și îmi place mult efectul natural pe care îl oferă. Culoare și lift într-un singur produs. Nu am spus, este o mascara pentru sprâncene, și rezistă toată ziua fără probleme. Am nuanța 030 Medium Brown.

Când nu folosesc acest produs, folosesc Make me Brow de la Essence – nuanța 04 Ashy Brows. Faimosul Make Me Brow, de fapt, fiind un dupe excelent pentru Gimme Brow de la Benefit, doar ca de 10 ori mai ieftin, la propriu.

Când am timp și dispoziție pentru un machiaj elaborat, folosesc pomada pentru sprâncene de la Maybelline – Tatto Brow Pomade – nuanța 04 Ash Brows. Ideea este că în cazul acestui tip de produs aveți nevoie de ceva mai multă îndemânare, și fire în sprânceană.

Pe partea de creioane folosesc Brow Wiz de la Anastasia Beverly Hills care are mina foarte subțire, astfel vei putea trasa fire cu ușurință.

Varianta mai ieftină, dar la fel de bună este Brow Ultra Slim de la Maybelline.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Brow Beater de la Urban Decay. Rezistă toată ziua, și poți trasa sau umple foarte ușor. Utilizarea produselor high end este cu adevărat o experință.

Dacă tot am denumit acest articol – Brow chat – aștept cu mare interes să îmi spuneți ce folosiți voi pentru sprâncene?

Love,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

9 thoughts on “BROW CHAT

  1. Eu intervin foarte puțin asupra lor, am doua creioane maro mediu cu care umplu golurile și cam atât. Prea multe nici nu pot face, am firul gros, negru și lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *