Beauty

FEMINITATE DESĂVÂRȘITĂ – Lancôme Idôle

Feminitate desăvârșită, despre asta este vorba atunci când disutăm despre Lancôme Idôle. V-am mai tot spus eu, pentru mine parfumurile sunt nostalgii, amintiri, emotii și trăiri.

Pot identifica cu ușurință un moment sau o persoană anume, după parfumul pe care l-a purtat. Parfumul, în accepțiunea mea, face parte din identitatea ta. Face parte din ceea ce reprezinți tu, într-un moment sau altul.

Poate din aceste considerente gusturile într-ale parfumurilor se schimbă odată cu vârsta. Cel puțin în cazul meu așa este.

Feminitate desăvârșită…

De ce spun asta despre Lancôme Idôle?

Lancôme Idôle

Pentru că este oda gingășiei. Este vorba despre conștientizarea propriei și infinitei perfecțiuni feminine. Acesta este eșafodajul parfumului. Despre FEMEIA în toată splendoarea ei. Ridică feminitatea la rang de artă.

Iar dacă analizăm parfumurile brandului Lancôme, veți vedea cât de frumos și de elogios este reprezentată feminitatea. Atât prin gingășie, slăbiciune, putere, dar și prin senzualitate.

Lancôme Idôle

Nu vă voi vorbi despre note. Pentru mine, parfumul nu este despre note. Le găsiți cu ușurință peste tot. Este despre împletirea acestora, ca în final acest melange să emane emoții.

Totuși vă spun că Idôle este un floaral desăvârșit. Trandafirul este inima parfumului. Acum mă credeți când vă spun că este FEMINITATE DESĂVÂRȘITĂ?

Parfumeria a început să reprezinte un amplu domeniu de interes pentru mine. Iar Notino mă ajută mult în acest sens. Este cea mai amplă parfumerie pe care o cunosc. Cel puțin de la noi din țară. Pe lângă asta, apar mereu branduri noi, astfel setea de cunoaștere al unui pasionat este din ce în ce mai mare. Cam toate parfumurile din colecția mea sunt cumpărate de pe Notino.

Fără doar și poate, Idôle este produsul meu preferat Lancôme.

Lancôme

Voi încheia prin a vă aduce în atenție un fragment interesant.

“Sunt de acord cu Rembrandt în privința nasului. Este important nu doar pentru miros, el ne spune cine suntem, face parte din apetiturile cele mai primare. Pentru că ideea de apetit nu e legată doar de mâncare, ci de toate experiențele senzoriale și spirituale care ne stimulează, ne desfată simțurile, ne fac să ne simțim plini de viață într-un moment sau altul. Nasul este o poartă spre aceste tipuri primare de apetit – pentru lucrurile îndepărtate, familiare, sublime, neobișnuite și frumoase – care ne motivează încă de la începutul existenței noastre.” Istoria Parfumului

Love,

EDM

Please follow and like me:
fb-share-icon

6 thoughts on “FEMINITATE DESĂVÂRȘITĂ – Lancôme Idôle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *