Beauty

Lancôme Idôle L’Intense

Lancôme Idôle L’Intense este noul parfum pe care vreau sa vi-l aduc în atenție. Știți de ce? Pentru că este feminitate la superlativ. Feminitate și putere.

V-am mai spus că mie îmi plac parfumurile catre transmit, care învăluie, și care copleșesc de emoție. Asta pentru că în accepțiunea mea, parfumul este magie și nostalgie. E haina nevăzută care îi învăluie pe cei din jurul tău și care va trezi emoții, pasiuni și tumult.

Pentru mine parfumul e poveste. Scrisă și nescrisă, dar simțită prin toți porii.

Așa cum bine știți, îmi cumpăr parfumurile de pe Notino. Gama este variată, iar prețurile foarte bune. Promoții au mereu, așa că vă puteți îmbogăți colecția cu destul de mare accesibilitate.

V-am vorbit acum ceva timp despre Lancôme Idôle. O simfonie de note florale, care îmbracă în rochia feminității debordante.

Lancôme ca brand este emblematic. Utilizarea produselor este o adevărată experiență.

Lancôme Idôle L’Intense este despre feminitate și putere. Despre femeia învingătoare, fără bariere. E despre mine și despre tine.

Povestea parfumului

Parfumul Lancôme Idôle L’Intense vorbește cu o întreagă generație de femei care sunt gata să cucerească lumea, nu se tem să aibă vise mari și sunt hotărâte să își folosească puterea pentru a le atinge. Parfumul îndeamnă femeile să aprindă flacăra succesului și să lumineze lumea împreună. Devenio și tu o rază de lumină pentru ceilalți.

Acest parfum, de o feminitate intensă și captivantă, continuă succesul uimitor al originalului Idôle din anul 2019, parfumul cu cel mai subțire flacon din lume. Va radia luminos din pielea dvs., caracterul său fiind subliniat de flaconul ultrasubțire, cu un decor auriu care amintește o flacără strălucitoare.

L-ai încercat? Aștept cu mare interes părerea ta!

Please follow and like me:
fb-share-icon

15 thoughts on “Lancôme Idôle L’Intense

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *