Beauty

Atoderm Intensive Gel-cremă

Atoderm Intensive Gel-cremă, o inovație pentru îngrijirea pielii atopice în sezonul cald. V-am vorbit despre el pe instagram, spre că sunteți cu mine și acolo pentru că postez și interacționăm zilnic.

Despre Bioderma vă tot spun de când activez eu într-ale beauty bloggingului. Știți că gama Sebium nu-mi lipsește din casă, iar gama Atoderm este cu mine, în poșetă (crema de mâini și balsamul de buze) iar la fiecare duș nu-mi lipsește uleiul pentru duș.

Astăzi vorbim despre Atoderm intentive gel cremă. Vă voi aduce în atenție câteva informații despre produs cu mențiunea că îmi place mult textura lejeră și nivelul de hidratare fără a încărca pielea.

Atoderm Intensive Gel-cremă este exact ce își dorește pielea ta în lunile calde de vară. Textura gel-cremă este ușoară, este ultra-fresh și lasă o senzație de prospețime pe piele după aplicare. În plus, pentru că se absoarbe foarte ușor în piele, te poți îmbrăca imediat.

Ingrijire ultra-calmanta, racoritoare.

Caldura si / sau umiditatea pot face ca aplicarea zilnica a unui produs de ingrijire a pielii cu textura bogata pe pielea uscata cu tendinta atopica, sa fie neplacuta.
Atoderm Intensive Gel-crema este primul produs de ingrijire creat pentru aceste conditii, care hraneste pielea si calmeaza mancarimea, cu o textura ultra-lejera, proaspata, pentru o aplicare si absorbtie usoara in piele.

Datorită vitaminei PP, restaurează producția de lipide și întărește bariera cutanataă a pielii în mod durabil. Formulat pe baza unui derivat de Enoxolona, calmează senzația de mâncărime și pruritul.
Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™* limitează adeziunea și proliferarea Stafilococului Auriu, factor ce agravează uscăciunea.

Un produs creat special pentru îngrijirea pielii atopice în timpul lunilor calde de vară.

  • Efect anti-mâncărime pentru 24 de ore
  • Hidratează timp de 24 de ore
  • Protejează durabil pielea și o ajută să-și reconstruiască bariera naturală de protecție

Bucură-te de o inovație pentru îngrijirea pielii sensibile în sezonul cald.

Vă dau un pont, îl puteți folosi după epilat, este extraordinar!

Please follow and like me:
fb-share-icon

9 thoughts on “Atoderm Intensive Gel-cremă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *