Beauty

UVEBLOCK – PROTECȚIE SOLARĂ DERMATOLOGICĂ

Uveblock este noul meu aliat împotriva îmbătrânirii și leziunilor pielii cauzate de razele soarelui.

Fete dragi, știți că împărtășesc mereu cu voi, descoperirile mele în materie de produse cosmetice. Așa s-a întâmplat și recent, când am descoperit produsele ISISPHARMA.

V-am vorbit aici despre gamele Teen Derm și Neotone pe care le folosesc de mai bine de o lună, și care-mi sunt aliați de nădejde în lupta mea acerbă cu tenul gras.

Astăzi vă aduc în atenție o gamă numai bună pentru zilele toride ce urmează. Sper să vină curând vara și să ne putem bucura de ea…

Da, da, v-ați prins din titlu. Este vorba despre gama UVEBLOCK.

Gama UVEBLOCK de protecție solară dermatologică oferă o protecție globală, datorită combinației optime de filtre solare și a doi agenți activi specifici care lupta împotriva deteriorării celulelor induse de UVA, UVB și infraroșu. Oferă formule de toleranță foarte ridicata pentru întreaga familie, prietenoase cu pielea sensibilă, precum și texturi care se potrivesc perfect fiecărui tip de piele.

Nu uitați că protecția solară este foarte importantă indiferent de anotimp.

Spray pentru copii cu protecție solară foarte ridicată

Oferă protecție solară ridicată UVA/UVB cu spectru larg. Toleranța este foarte bună, formula fiind special dezvoltată pentru pielea sensibilă a copiilor. Textura este non-grasă și non-lipicioasă. Cel mai fain aspect, este că nu lasă urme albe și este rezistent la apă.

Cremă cu protecție solară minerală foarte ridicată

Ei bine, acest produs este preferatul meu. Este o cremă nuanțatoare cu SPF 50+. Eu nefiind iubitoare de fond de ten, aceast produs este fix ce am eu nevoie. Uniformizează nuanța tenului, oferă un aspect proaspăt și natural tenului și te protejează de razele solare. Ce să îți mai poți dori de la un astfel de produs?

Nu conține parfum. alcool, și este rezistent la apă. Vară, poți să vii liniștită! Eu sunt pregătită.

Fluid invizibil cu protecție solară SPF50+

Oferă o protecție foarte ridicată UVA/UVB de spectru larg și luptă împotriva leziunilor celulare induse de razele infraroșii. Formula cu toleranță foarte bună special dezvoltată pentru pielea sensibilă.

Protejează împotriva leziunilor celulare cauzate de razele UVA/UVB sau infraroșii. Stimulează mecanismul natural de apărare și regenerare a pielii.

Menționez că toate produsele de mai sus nu conțin parfum, alcool și sunt rezistente la apă. De asemenea, sunt non-comedogenice și fotostabile.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia astept să vină vara și să mă pierd pe plajă în susurul valurilor.

NU UITAȚI DE SPF! 🙂

Please follow and like me:
fb-share-icon

14 thoughts on “UVEBLOCK – PROTECȚIE SOLARĂ DERMATOLOGICĂ

  1. Foarte interesante, multumesc pentru recomandari, eu recunosc ca imi cumpar o crema repede de la Lidl sau Nivea chiar atunci cand incep sa fac plaja si de abia astept vremea aia!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *