Motivational

BIODERMA – PIELEA TA MERITĂ RESPECT

Bioderma -Alegerile tale merită respect, la fel și pielea ta! E cea mai faină campanie a ultimei perioade. Mesaj atât de profund pentru un produs emblematic Bioderma.

Sensibio H2O a împlinit 25 de ani, pe cale de consecință a îmbrăcat haine de aniversare.

Este o ediție limitată care se găsește în farmaciile din totată țara atât fizic cât și online, în formatul de 500 ml. Bioderma Sensibio H2O are trei etichete diferite cu același mesaj : YOUR SKIN DESERVES RESPECT!

Sensibio H2O este prima apă micelară, preferată consumatorilor din totată lumea, și indiscutabil un produs emblematic pentru Bioderma.

Dar mai mult de atât este despre femei puternice, DESPRE NOI! Despre asumare, despre alegeri fericite, controversate, susținute sau nu, care ne-au adus astăzi aici.

Oricare a fost drumul tău și orice alegeri vei face în viitor TU MERIȚI RESPECT!

Pentru femeile sensibile și puternice în același timp, indiferent de vârstă, origine și credință, oricare ar fi trecutul lor.

Pentru toate femeile care fac alegeri personale, profesionale sau intime care le determină cursul vieții, indiferent dacă sunt contestate sau suținute de cei din jur.

Oricare ar fi aceste alegeri, ele exprimă libertatea de a decide ce viață vrei să trăiești, Și înseamnă, înainte de orice, ALEGEREA DE A TE SIMȚI BINE ÎN PIELEA TA.

Știți că folosesc produsele Bioderma de mult timp. În special gama Sebium care nu îmi lipsește din rutina de îngrijire pentru tenul meu gras. Am continuat cu gama PigmentBio care mă ajută în ceea ce înseamnă prevenția petelor pigmentare.

Iar Sensibio H2O rămâne fără far și poate apa mea micelară preferată. Demachiează orice tip de machiaj, chiar și pe cel waterproof.

ALEGERILE TALE MERITĂ RESPECT! LA FEL ȘI PIELEA TA!

Acesta este mesajul Bioderma, dar și al meu, pentru tine, draga mea!

Iubirea și respectul de sine sunt cele mai de preț daruri pe care ți le poți face!

Please follow and like me:
fb-share-icon

17 thoughts on “BIODERMA – PIELEA TA MERITĂ RESPECT

  1. E important sa avem grija de pielea noastra. Produsele Bioderma ma incanta pe zi ce trece. Apa aceasta micelara m-a cucerit si mi se potriveste de minune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *