Lifestyle

VIAȚA ALTFEL

Viața altfel… Total altfel. Sunt sigură că nu doar viața mea e altfel, ci și a ta.Contextul actual la nivel mondial ne-a arătat tuturor cât eram de fericiți și nu știam. Și ne-a mai arătat ceva. Că teoretic sănătatea nu o poți cumpăra, dar depinde și de lucruri materiale… Trist, foarte trist!

Sper că vă găsesc bine. Sper că sunteți RESPONSABILI și stați pe cât de mult posibil ACASA. Sunt sigură că va fi bine. Este o situație nemaiîtâlnită de generația noastră, dar cred că este prima dată în istorie când putem câștiga RĂZBOIUL DACĂ STĂM. Bunicii noștri au luptat pe front cu prețul vieții, noi trebuie să luptăm de ACASĂ.

Ideea e să conștientizăm lucrurile cu calm, si să ne păstrăm psihicul puternic. Nu renunțați la bucuriile mici. Mie acestea îmi țin tonusul bun în perioada aceasta.

Nu vă simțiți vinovați dacă faceți shopping online. BRAVO VOUĂ! E plin online-ul de părelologi… Da, lumea este în mijlocul unei PANDEMII! Însă acesta nu se va termina dacă ne pedepsim! Nu încurajez consumerismul, însă nu încurajez nici FALSA MODESTIE!

Spre exemplu eu fac shopping online din categorie igienă personală. Eu sunt oricum OBSEDATĂ de curățenie și igienă în general. Ei bine, acum s-a acutizat treaba 🙂

Igiena mâinilor este primordială în contextul actual. Pe lângă mulțimea de dezinfectante pe care le folosim și produse de curățenie, mâinile noastre au o acută nevoie de hidratare. Pe cale de consecință CREMA DE MÂINI BIODERMA ATODERM este fix ce am nevoie. Hidratează extraordinar, v-am mai spus că trebuie sa o încercați.

Ce mă mai ajută pe mine să mă relaxez? Ei bine, băile lungi. Și pentru asta trebuie neapărat să am o gamă variată de geluri de duș. Dacă sunt și cu arome gurmande cu atât mai bine. Așa că mereu îmi fac stoc de geluri de duș de la Dermacol.

Perioada pe care o petrecem în casă nu înseamnă că trebuie să fie o perioadă de totală delăsare în ceea ce ne privește. Încercați să vă păstrați rutina normală ca să nu vă ieșiți din ritm. Ulterior readaptarea va fi teribil de grea…

Spre exemplu eu port parfum chiar dacă stau în casă. În jurul meu totul TREBUIE SĂ miroasă frumos.

Lancôme La Vie Est Belle Intensément te învăluie cu aromele lui și îți poartă imaginația pe tărâmuri la care momentan doar visezi.

Vă sfătuiesc să faceți lucruri frumoase cu timpul vostru, și să nu vă pierdeți în multitudinea de informații ce ni se livrează din toate părțile. Filtrați informația pe care o luați doar din surse oficiale!

Aveți grijă de voi!

Să auzim de bine!

Please follow and like me:
fb-share-icon

12 thoughts on “VIAȚA ALTFEL

  1. Si eu fac cumparaturi online…chiar daca situatia din lume nu e tocmai placuta, trebuie totusi sa ne ingrijim. Si cum multe produse nu le gasesc in supermarket, comenzile online ma salveaza.

  2. Și eu comand online în perioada aceasta. Poate sunt mai cumpărată, deoarece nu știm ce va fi mâine și urmările financiare a acestei izolări vor apărea cu siguranță. Dar cu renunț la micile plăceri.

  3. Eu am început să fac cumpărături online, dar din păcate văd că cumpăr prea multe așa =)). Nu renunț totuși la zilele speciale în care port o mască de față sau chiar mă machiez. Am nevoie de ceva care să mă țină normală =)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *