Motivational

NOUL AN cu rezoluții și promisiuni

Astăzi e ziua aia în care majoritatea își setează rezoluții pentru noul an. E ultima zi din an. Clișeic, dar mie nu îmi vine să cred cum zboară timpul. Uneori ne ia cu el și ne poartă fără să simțim.

Și așa fac și eu. În fiecare an, în ultima zi a acestuia, scriu o scrisoare anului ce urmează. De fapt îmi scriu mie o scrisoare. Mie, celei din viitor. Cu așteptări, cu rezoluții, cu dorințe, cu temeri, și cu SPERANȚĂ.

A fost un an bun. Dar a fost un an în care m-am luptat mult cu mine. A fost anul unor bătălii lăuntrice pe care vreau să cred că le-am câștigat.

Am învățat multe lucruri despre mine și despre cei din jurul meu. Probabil că m-am maturizat.

Știu că poate din punct de vedere lingvistic nu este neapărat corect să spunem că ne setăm rezoluții pentru noul an. Rezoluția, etimologic vorbind înseamnă hotărâre.

Astăzi eu o percep ca pe o PROMISIUNE. PROMISIUNI PENTRU NOUL AN!

Vreau neapărat să vă mulțumesc pentru că ați fost aici în acest an, și sper să rămâneți alături de mine și în anul ce urmează.

Vă urez vouă ce îmi urez mie! Să pășiți în Noul An încrezători/ încrezătoare. Să străluciți! Să fiți răvășitoare, ravisante, să radiați, și să aveți încredere în voi! Doar așa puteți răzbi. Fiind siguri pe voi și pe forțele voastre.

Pentru 2020 îmi doresc sănătate, liniște, pace interioară, prosperitate, iubire, respect, și binecuvântare. Îmi doresc să învăț să MĂ iubesc mai mult, și să am așteptări doar de la mine. Am învățat că doar iubindu-vă întâi pe voi, veți putea iubi și pe cei din jurul vostru. Sper că înțelegeți nuanța.

Îmi doresc înțelepciune și putere de muncă. Și îmi doresc să RISC mai mult. Să am curaj! Sa cred în mine! Succesul e un melange de muncă, risc, și noroc.

Vă doresc din suflet SĂ FIȚI IUBIRE! IUBIREA NAȘTE SPERANȚĂ! Iar speranța nu moare niciodată.

UN AN NOU MINUNAT!

Please follow and like me:
fb-share-icon

2 thoughts on “NOUL AN cu rezoluții și promisiuni

  1. „Îmi doresc înțelepciune…”

    Bună alegere! Exact asta a fost și opțiunea mea! Că degeaba ești sănătos dacă nu ești și înțelept!
    De fapt, uneori îmi vine să cred că înțelepciunea e mai valoroasă decât sănătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *