Motivational

28 de ani, 28 de invataminte

Astazi implinesc 28 de ani. Doamne, cand ma gandesc, copila fiind cat imi doream sa cresc mare, si sa fac ce vreau. Acum uitandu-ma in trecut parca m-am grabit sa cresc. Timpul s-a grabit sa fuga uneori cu mine, alteori fara mine.

Imi amintesc ca mama imi spunea mereu sa ma bucur de varsta pe care o am pentru ca nu se va mai intoarce niciodata, si n-o ascultam. Nu intelegeam. Mi se parea cliseic. Ai avut dreptate mama, asa cum ai avut si in multe alte situatii, pe care le-am inteles in timp.

Acum in prag de 30 de ani, pentru ca mi se pare ca sunt la linia de start, iar cineva striga 3,2,1iar eu mai aud doar 2,1. Se spune ca viata incepe la 30 de ani, pentru ca esti indeajuns de matur sa fii sigur pe tine. Gresit, viata incepe in fiecare zi, in fiecare dimineata in care deschizi ochii si o iei de la capat.

Asa e, timpul este ireversibil, dar trebuie sa fim recunoscatori pentru faptul ca Dumnezeu ne-a dat TIMP, cel mai pretios dar.

Astazi vreau neaparat sa va spun cele 28 de lucuri esentiale pe care le-am invatat pana la 28 de ani:

1. Sa ma bucur ca sunt,
2. Sa rad,
3. Sa plang,
4. Sa rad chiar daca sufletul imi plange,
5. Sa iubesc cu toata fiinta,
6. Sa visez,
7. Sa fiu recunoscatoare,
8. Sa fac compromisuri dar sa nu ma compromit,
9. Sa elimin din viata mea tot ce e negativ, cu riscul de a fi egoista,
10. Sa iert,
11. Sa uit,
12. Sa ignor,
13. Sa ascult,
14. Sa ma las ascultata,
15. Sa citesc printre randuri,
16. Sa fiu intuitiva,
17. Sa am curaj,
18. Sa lupt,
19. Sa fiu demna,
20. Sa fiu onesta,
21. Sa fiu obiectiva,
22. Sa plec daca nu imi este locul,
23. Sa astept,
24. Sa am rabdare,
25. Sa sper,
26. Sa nu am asteptari de la oameni,
27. Sa cred in mine,
28. Sa inteleg ca viata asta este una, si meritam sa o traim asa cum dorim.

Sunt recunoascatoare Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt. Sunt recunoascatoare pentru tot ce am, pentru tot ce am realizat, pentru tot ceea ce reprezint.

Sunt recunoascatoare pentru sotul si familia minunata pe care o am, si pentru ca sunt sanatoasa. Sunt recunoascatoare pentru parintii, care mi-au fost si-mi sunt piatra de temelie a vietii mele. Pentru sora mea mai mica, pentru care rog timpul sa mi-o mai lase putin copil. Pentru sotul minunat pe care Dumnezeu mi l-a scos in cale, si care-mi este prieten, camarad de drum, si mai presus de orice, iubirea vietii mele.

Cred ca cea mai importanta si dura lectie pe care am invatat-o pana la anii astia a fost ca oamenii sunt trecatori prin viata, asa ca inca ma lupt cu mine sa ma bucur de viata. Sa nu-mi mai pun sute de intrebari, sa nu ma mai invinovatesc pentru orice, sa renunt la pesimism, si sa traiesc prin toti porii.

Cred ca asta imi doresc mie astazi, la cei 28 de ani, SA TRAIESC PRIN TOTI PORII!

HAPPY 28 TO ME!

🙂
Please follow and like me:
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *